fbpx

Transporti

Dërgesat
Për Tiranën brenda 12 orëve nga përpunimi i porosisë suaj.
Për të gjitha rrethet e tjera brenda territorit të Republikës së Shqipërisë koha e transportit do të jetë 2-3 ditë pune.

 • Ne jemi duke ofruar transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për shumë prej produkteve tona. pazaro.al do të mundohet gjithmonë që të sigurojë që Ju të mos keni asnjë problem me ardhjen e dërgesës tuaj. Dërgesa do të kryhet nga një kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta të cilat ndryshojnë dhe për të cilat në nuk mbajmë asnjë përgjegjësi në momentin që artikulli është në levizje dhe është jashtë magazinës tonë. Ne nuk do të mbajmë përgjegjësi për asnjë vonesë të ndikuar nga forcat madhore. Forcat Madhore përfshijnë cdo ngjarje që pengon transferimin e artikullit nga Ne tek Ju, e cila është jashtë kapacitetit të kontrollit nga ana jonë. Të tilla Forca Madhore përfshijnë:
  a. Greva të ndryshme
  b. Protesta civile, pushtim, sulme terroriste, luftë apo kërcënime për lufte në një rajon të caktuar
  c. Zjarri, shpërthime, stuhi, përmbytje, tërmet, epidemitë apo katastrofa të tjera natyrore.
  d. Pamundësia e përdorimit të rrugëve tokësore.
  e. Pamundësia e përdorimit të rrjetit të telekomunikacionit.
  f. Rregulloret, aktet ligjore dhe nënligjore që mund të qeverisin një rajon të caktuar apo që mund të ndryshojnë në të ardhmen e që limitojnë aftësinë tonë për t’iu dërguar artikullin e porositur.
  g. Greva nga kompania e transportit apo aksidente dhe pamundësi nga ana e tyre për të përmbushur porosinë.
DestinacioniKostoPeshaKoha e dorëzimit
Tiranë200 LekëDeri ne 3 KGBrënda 12 Orëve
Qytete të tjera në Shqipëri300 LekëDeri ne 3 KGBrënda 2-3 Ditëve

*Për produktet që kalojnë mbi këto pesha do të ketë shtesë transporti 50 Lek/KG