fbpx

Rreth nesh

pazaro.al është vitrina më e madhe virtuale,
brenda së cilës gjendet një gamë e gjerë produktesh;
që nga kamerat e sigurisë, karikuesa për laptop, mouse, tastiera,
software të ndryshëm, aksesorë kompjuteri dhe laptopi etj.
Por, dyqani virtual është vetëm një pjesë e punës dhe e përgjegjësisë tonë.

Vizioni ynë

Të jemi lider në fushën e distribucionit të produkteve IT për klientët tanë, duke u diferencuar për profesionalizëm, shërbim dhe cilësi. Në familjen e madhe pazaro.al secili prej nesh përkushtohet maksimalisht për të përmbushur vlerat tona për një të ardhme më të suksesshme. Ne do vazhdojmë të jemi një partner i besueshëm per klientët dhe furnitorët tanë.

Vlerat tona

Tregu dhe kërkesat e klientëve jane në ndryshim të vazhdueshëm. Për të vazhduar drejt rrugës tonë të suksesshme duhet të shohim larg për të kuptuar hapin e rradhës në mënyren më të mirë të mundshme.

Thomas Snow CEO/Founder

Anna Baranov Client Care

Andre Kowalsy Support Boss

Pamela Doe Delivery Driver

Susan McCain Packaging Girl

Misioni ynë?

Pazaro.al vazhdon të jetë e angazhuar ndaj parimeve dhe vlerave që kanë udhëhequr veprimtarinë e saj që prej themelimit. Synimi kryesor është besueshmëria dhe frytshmëria në shërbimet ndaj klienti.

Misioni ynë i përditshëm është të jemi një partner i besueshëm për klientët tanë duke krijuar me ta marrëdhënie solide dhe afatgjata të bazuar në besim, respekt dhe sinqeritet. Përmirësimi i vazhdueshëm i produkteve dhe shërbimeve, për të plotësuar nevojat e klientëve tanë dhe kontribuar në rritjen e cilësisë së jetës së tyre.

Objektivat tona

Me objektiv kryesor suksesin, partneritete fitimprurëse morale, financiare dhe sociale pazaro.al do të vazhdojë të ofrojë shërbimin dhe produktet e saj të vyera gjithë klientëve dhe subjekteve që do ju nevojiten shërbimet dhe produktet tona. E ardhmja rezervon shumë sfida dhe shumë projekte, të cilat do kërkojnë një punë kolosale nga kompania jonë dhe nga gjithë bashkëpunëtorët.

Pse duhet të zgjedhim Pazaro.al

1- Sepse ofron shërbim të shkëlqyer dhe asistencë edhe pas shitjes.
2- Sepse është një partner që gjithmonë mund t’i besoni.
3- Sepse tregëton markat më të njohura në botë.
4- Sepse ofron produkte me çmimet më të mira në treg.
5- Sepse ofron garanci për produktet që ju blini.

Bashkëpunoni me ne!

Keni një dyqan apo një produkt per të shitur? Na kontakto dhe produktet tuaja do të jenë online ku të keni mundësi të shisni edhe pa qënë nevoja që klienti të vijë në dyqan. Na kontaktoni për me shumë informacione.

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Ne jemi duke ofruar shërbim 24 orë në 7 ditë te javës. Prandaj jeni te mirëpritur që për çdo problem apo pyetje të na kontaktoni.

Kemi përzgjedhur produktet më të mira dhe më cilesore nga furnitorët tanë. Krenohemi për bashkëpunimin dhe seriozitetin që kemi ndërtuar.

Për Tiranën brenda 12 orëve nga përpunimi i porosisë suaj.
Për të gjitha rrethet e tjera brenda territorit të Republikës së Shqipërisë koha e transportit do të jetë 2-3 ditë pune.

Kujdesi i klientit është dhe do të jetë gjithmonë i gatshëm për tiu ndihmuar në zgjidhjen e problemeve që keni me produktet e blera nga ne.

Gjithashtu ata do të jenë gjithmonë këshilluesit tuaj për blerjen e produktit tuaj ideal.

Kënaqësia e klientit është prioriteti ynë, prandaj ne përpiqemi çdo ditë për të përmbushur nevojat e klientëve tanë.