-10%
,

Zakonet e suksesit – Napoleon Hill


  Zakonet e suksesit – Napoleon Hill

 • Formati Libër
 • Autori Napoleon Hill
 • Përkthyesi Fari Laçka
 • Gjinia Udhërrëfyes praktikë
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2019
 • Faqe 232
 • Shtëpia botuese Minerva
 • ISBN 9789928265142

Kodi i produktit: LBP55

900 L 1000 L

Në këtë vepër fuqidhënëse dhe të pabotuar kurrë më parë, autori legjendar për zhvillimin personal, Napoleon Hill, ndan parimet e tij të suksesit, një seri zakonesh dhe mendësish të cilat ju japin themelet për një sukses që ju ndryshon jetën. Mençuri e përjetshme për një jetë të begatë.
Libri bestseller i Hill-it, Mendo dhe pasurohu, ka transformuar jetët e miliona njerëzve. Zakonet e suksesit pason këtë vepër, bashkë me një set rregullash thelbësorë të cilët ju çojnë drejt një jetese të begatë. Që nga rëndësia e të pasurit një qëllim të përcaktuar, tek influenca e pandalshme e forcës kozmike të zakonit, parimet e Hill-it na ofrojnë një mënyrë të re të menduari për synimet, disiplinën vetjake, dhe mënyrën se si jetojmë.

“Unë do të shpjegoj parimet e suksesit të cilat i kam mësuar dhe përsosur për mbi dyzet vite….”

Libri Zakonet e suksesit, i cili është marrë nga një seri emisionesh në radio, është i mbushur me anekdota e histori personale, dhe është shkruar me një stil të kuptueshëm e bisedimor.

Njohuritë e Hill-it vlejnë për çdo aspekt të jetës, duke i frymëzuar lexuesit që të shfrytëzojnë parimet e tij për të arritur aspiratat e tyre, dhe të krijojnë atë sukses që kanë ëndërruar gjithmonë.

Kodi i produktit

LBP55

Formati

Libër

Autori

Napoleon Hill

Përkthyesi

Fari Laçka

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2019

Faqe

232

Shtëpia botuese

Minerva

ISBN

9789928265142