-10%
,

Virusi Ne ndjekje te Morigana Krout – Jessica Townsend


  Virusi Ne ndjekje te Morigana Krout – Jessica Townsend

 • Formati Libër
 • Autori Jessica Townsend
 • Përkthyesi Petro Plasa
 • Gjinia Roman
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2021
 • Faqe 512
 • Shtëpia botuese Mediaprint
 • ISBN 9789928084859

Kodi i produktit: LBP19

1080 L 1200 L

Morigana Krou, së bashku me miqtë e saj, jo vetëm i mbijetuan me krenari vitit të parë të shkollës në Shoqërinë e Mrékullit, por ata shkatërruan nga themelet Tregun e Tmerrit dhe e provuan veten si pjesëtarë besnikë të Njësisë 919. Tashmë, Morigana ndodhet përballë një vështirësie edhe më të madhe: ajo duhet të përvetësojë sa më mirë Mjeshtëritë e Mrékullit, si edhe të mbajë nën kontroll fuqinë që kërcënon ta shkatërrojë. Por një sëmundje e frikshme dhe e padëgjuar më parë ka rënë mbi Nevërmur, që po shndërron MrékullKrijesat e infektuara në Shtazë të egra.

Ndërkohë që viktimat nga Virusi shtohen, po ashtu përhapet edhe paniku. Dhe duke parë qytetin, që e ka aq shumë për zemër, të kapluar nga tmerri, Morigana shumë shpejt e kupton që është detyra e saj të gjejë ilaçin kundër këtij Virusi të egër, edhe pse përpjekja për ta gjetur ilaçin do ta vendosë atë dhe të gjithë banorët e Nevërmurit përpara një rreziku të paparashikuar.

Libri i tretë i serisë Nevërmur padyshim që do ta mbajë gjallë interesin e lexuesve deri në faqen e fundit.

Kodi i produktit

LBP19

Formati

Libër

Autori

Jessica Townsend

Përkthyesi

Petro Plasa

Gjinia

Roman

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2021

Faqe

512

Shtëpia botuese

Mediaprint

ISBN

9789928084859