-21%
,

TONER SAMSUNG SCX-D4200A BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    TONER SAMSUNG SCX-D4200A BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: SAMSUNG SCX-D4200A BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 3000 faqe
  • Përshtatur për modelin e printerit: SAMSUNG SCX-4200

Kodi i produktit: TK046A2T

2290 L 2890 L

Kodi i produktit

TK046A2T

Modeli

SAMSUNG SCX-D4200A BLACK

Numri i kopjeve

± 3000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelin e printerit: SAMSUNG SCX-4200

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.