-12%
,

TONER SAMSUNG SCX-4623 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    TONER SAMSUNG SCX-4623 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: SAMSUNG SCX-4623 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 2500 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1910, SAMSUNG ML-1915, SAMSUNG ML-2525, SAMSUNG ML-2525W, SAMSUNG ML-2545, SAMSUNG ML-2580n, SAMSUNG SCX-4600, SAMSUNG SCX-4623F, SAMSUNG SCX-4623FN, SAMSUNG SCX-4623FW, SAMSUNG SF-650, SAMSUNG SF-650P

Kodi i produktit: TK053A2T

2290 L 2590 L

Kodi i produktit

TK053A2T

Modeli

SAMSUNG SCX-4623 BLACK

Numri i kopjeve

± 2500 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1910, SAMSUNG ML-1915, SAMSUNG ML-2525, SAMSUNG ML-2525W, SAMSUNG ML-2545, SAMSUNG ML-2580n, SAMSUNG SCX-4600, SAMSUNG SCX-4623F, SAMSUNG SCX-4623FN, SAMSUNG SCX-4623FW, SAMSUNG SF-650, SAMSUNG SF-650P

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.