-13%
,

TONER SAMSUNG MLT-D205 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    TONER SAMSUNG MLT-D205 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: SAMSUNG MLT-D205 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 5000 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-3310D, SAMSUNG ML-3310ND, SAMSUNG ML-3312ND, SAMSUNG ML-3710ND, SAMSUNG ML-3712DW, SAMSUNG ML-3712ND, SAMSUNG SCX-4833FD, SAMSUNG SCX-4833FR, SAMSUNG SCX-5637FR, SAMSUNG SCX-5737FW.

Kodi i produktit: TK076A2T

3490 L 3990 L

Kodi i produktit

TK076A2T

Modeli

SAMSUNG MLT-D205 BLACK

Numri i kopjeve

± 5000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-3310D, SAMSUNG ML-3310ND, SAMSUNG ML-3312ND, SAMSUNG ML-3710ND, SAMSUNG ML-3712DW, SAMSUNG ML-3712ND, SAMSUNG SCX-4833FD, SAMSUNG SCX-4833FR, SAMSUNG SCX-5637FR, SAMSUNG SCX-5737FW.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.