-10%
,

TONER SAMSUNG MLT-D204 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    Samsung MLT-D204 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: Samsung MLT-D204 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 10000 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: Samsung ProXpress SL-M3825 D, Samsung ProXpress SL-M3875 FD, Samsung ProXpress SL-M4075 FR, Samsung ProXpress SL-M3825 DW, Samsung ProXpress SL-M3875 FW, Samsung ProXpress SL-M4075 FW, Samsung ProXpress SL-M3825 ND, Samsung ProXpress SL-M4025 ND.

Kodi i produktit: TK078A2T

4690 L 5190 L

Kodi i produktit

TK078A2T

Modeli

Toner Samsung MLT-D204 BLACK

Numri i kopjeve

± 10000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: Toner Samsung ProXpress SL-M3825 D, Toner Samsung ProXpress SL-M3875 FD, Toner Samsung ProXpress SL-M4075 FR, Toner Samsung ProXpress SL-M3825 DW, Toner Samsung ProXpress SL-M3875 FW, Toner Samsung ProXpress SL-M4075 FW, Toner Samsung ProXpress SL-M3825 ND, Toner Samsung ProXpress SL-M4025 ND.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.