-22%
,

TONER SAMSUNG MLT-D111L BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    TONER SAMSUNG MLT-D111L BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: SAMSUNG MLT-D111L BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 1800 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG SL-M2020, SAMSUNG Xpress M2021, SAMSUNG Xpress M2021W, SAMSUNG Xpress M2022, SAMSUNG Xpress M2071W, SAMSUNG SL-M2070, SAMSUNG SL-M2070F, SAMSUNG Xpress M2071FH, SAMSUNG SL-M2020W, SAMSUNG Xpress M2022W, SAMSUNG Xpress M2070, SAMSUNG Xpress M2071, SAMSUNG SL-M2070W, SAMSUNG SL-M2070FW, SAMSUNG SL-M2026.

Kodi i produktit: TK070A2T

1790 L 2290 L

Kodi i produktit

TK070A2T

Modeli

SAMSUNG MLT-D111L BLACK

Numri i kopjeve

± 1800 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG SL-M2020, SAMSUNG Xpress M2021, SAMSUNG Xpress M2021W, SAMSUNG Xpress M2022, SAMSUNG Xpress M2071W, SAMSUNG SL-M2070, SAMSUNG SL-M2070F, SAMSUNG Xpress M2071FH, SAMSUNG SL-M2020W, SAMSUNG Xpress M2022W, SAMSUNG Xpress M2070, SAMSUNG Xpress M2071, SAMSUNG SL-M2070W, SAMSUNG SL-M2070FW, SAMSUNG SL-M2026.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.