-12%
,

TONER SAMSUNG MLT-D1082L BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    TONER SAMSUNG MLT-D1082L BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: SAMSUNG MLT-D1082L BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 2000 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1610, SAMSUNG ML-1615, SAMSUNG ML-1620, SAMSUNG ML-1625, SAMSUNG ML-2010, SAMSUNG ML-2010P, SAMSUNG ML-2010R, SAMSUNG ML-2015, SAMSUNG ML-2020, SAMSUNG ML-2510, SAMSUNG ML-2570, SAMSUNG ML-2571N, SAMSUNG SCX-4321, SAMSUNG SCX-4321F, SAMSUNG SCX-4521F.

Kodi i produktit: TK066A2T

2190 L 2490 L

Kodi i produktit

TK066A2T

Modeli

SAMSUNG MLT-D1082L BLACK

Numri i kopjeve

± 2000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1610, SAMSUNG ML-1615, SAMSUNG ML-1620, SAMSUNG ML-1625, SAMSUNG ML-2010, SAMSUNG ML-2010P, SAMSUNG ML-2010R, SAMSUNG ML-2015, SAMSUNG ML-2020, SAMSUNG ML-2510, SAMSUNG ML-2570, SAMSUNG ML-2571N, SAMSUNG SCX-4321, SAMSUNG SCX-4321F, SAMSUNG SCX-4521F.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.