-20%
,

TONER SAMSUNG MLT-D1042S BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    TONER SAMSUNG MLT-D1042S BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: SAMSUNG MLT-D1042S BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 1500 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1660, SAMSUNG ML-1665, SAMSUNG ML-1670, SAMSUNG ML-1860, SAMSUNG ML-1865, SAMSUNG ML-1865W, SAMSUNG SCX-3200, SAMSUNG SCX-3201, SAMSUNG SCX-3205, SAMSUNG SCX-3205W.

Kodi i produktit: TK060A2T

1990 L 2490 L

Kodi i produktit

TK060A2T

Modeli

SAMSUNG MLT-D1042S BLACK

Numri i kopjeve

± 1500 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1660, SAMSUNG ML-1665, SAMSUNG ML-1670, SAMSUNG ML-1860, SAMSUNG ML-1865, SAMSUNG ML-1865W, SAMSUNG SCX-3200, SAMSUNG SCX-3201, SAMSUNG SCX-3205, SAMSUNG SCX-3205W.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.