-18%
,

TONER SAMSUNG ML-2160 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    TONER SAMSUNG ML-2160 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: SAMSUNG ML-2160 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 1500 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-2160, SAMSUNG ML-2162, SAMSUNG ML-2165, SAMSUNG ML-2165W, SAMSUNG ML-2168, SAMSUNG SCX-3400, SAMSUNG SCX-3400F, SAMSUNG SCX-3405, SAMSUNG SCX-3405F, SAMSUNG SCX-3405FW, SAMSUNG SCX-3405W, SAMSUNG SF-760P.

Kodi i produktit: TK069A2T

1790 L 2190 L

Kodi i produktit

TK069A2T

Modeli

SAMSUNG ML-2160 BLACK

Numri i kopjeve

± 1500 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1610, SAMSUNG ML-1615, SAMSUNG ML-1620, SAMSUNG ML-1625, SAMSUNG ML-2010, SAMSUNG ML-2010P, SAMSUNG ML-2010R, SAMSUNG ML-2015, SAMSUNG ML-2020, SAMSUNG ML-2510, SAMSUNG ML-2570, SAMSUNG ML-2571N, SAMSUNG SCX-4321, SAMSUNG SCX-4321F, SAMSUNG SCX-4521F.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.