-12%
,

TONER SAMSUNG ML-1610 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL


    TONER SAMSUNG ML-1610 BLACK CARTRIDGES KOMPATIBEL*

  • Modeli: SAMSUNG ML-1610 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 2000 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1610, SAMSUNG ML-1610R, SAMSUNG ML-1615, SAMSUNG ML-1620, SAMSUNG ML-1625, SAMSUNG ML-1625R.

Kodi i produktit: TK061A2T

2190 L 2490 L

Kodi i produktit

TK061A2T

Modeli

SAMSUNG ML-1610 BLACK

Numri i kopjeve

± 2000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG ML-1610, SAMSUNG ML-1610R, SAMSUNG ML-1615, SAMSUNG ML-1620, SAMSUNG ML-1625, SAMSUNG ML-1625R.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.