fbpx
-10%
,

TONER SAMSUNG CLT-K406S CARTRIDGES KOMPATIBEL BLACK


    TONER SAMSUNG CLT-K406S CARTRIDGES KOMPATIBEL BLACK*

  • Modeli: SAMSUNG CLT-K406S BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 1500 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG CLP-360, SAMSUNG CLP-365, SAMSUNG CLP-365W, SAMSUNG CLX-3300, SAMSUNG CLX-3305, SAMSUNG CLX-3305FN, SAMSUNG CLX-3305FW, SAMSUNG CLX-3305W, SAMSUNG Xpress SL-C410W, SAMSUNG Xpress SL-C460FW, SAMSUNG Xpress SL-C460W.

Kodi i produktit: TK169A2T

2,690 L 2,990 L

TONER SAMSUNG CLT-K406S CARTRIDGES KOMPATIBEL BLACK
Modeli: TONER CLT-K406S BLACK. Numri i kopjeve: ± 1500 faqe. Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG CLP-360, SAMSUNG CLP-365, SAMSUNG CLP-365W, SAMSUNG CLX-3300, SAMSUNG CLX-3305, SAMSUNG CLX-3305FN, SAMSUNG CLX-3305FW, SAMSUNG CLX-3305W, SAMSUNG Xpress SL-C410W, SAMSUNG Xpress SL-C460FW, SAMSUNG Xpress SL-C460W.
TONER SAMSUNG CLT-K406S CARTRIDGES KOMPATIBEL BLACK

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI TONER?

Kuptimi i tonerave.

Toner OEM (Original Equipment Manufacturer) – Janë tonerat që prodhohen nga e njëjta kompani që ka prodhuar pajisjen, kështu që për shembull toneri i prodhuar nga Xerox do të përshkruhesh si toner OEM për një printer Xerox. Këto lloje të tonerave karakterizohen nga shtypja dhe besueshmëria e tyre me cilësi të lartë. Për këtë arsye ato zakonisht janë më të shtrenjta se të tjerët.

Toner Kompatibël – Janë toner të pajtueshëm, janë toner xhenerikë jo të markës që ka prodhuar pajisjen. Me një kosto më të ulët sesa tonerat OEM, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyeshme për konsumatorin duke kursyer shumë para. Sidoqoftë, një shënim kujdes: markat me cilësi të ulët mund të shkaktojnë probleme të performancës me pajisjet dhe të prodhojnë një cilësi më të ulët të shtypjes.

Toner të rindërtuar – Tonerat e rindërtuar shpesh ngatërrohen me toner kompatibël. Ato janë shumë të ngjashme, megjithatë, ekziston një ndryshim thelbësor. Tonerat e rindërtuar përdorin toner të rinovuar me pjesë të reja. Ato janë një zgjidhje me kosto efektive për shtypjen për ata që janë të vetëdijshëm për mjedisin.

Toner i rimbushur – Toneri i rimbushur gjithashtu ngatërrohen zakonisht me tonerin e rindërtuar. Rimbushja përfshinë zëvendësimin e pluhurit ose lëngut te bojës për ta kthyer atë në një gjendje pune. Rimbushja thjesht përfshinë rimbushjen e bojës. Edhe pse ky është opsioni më i lirë në krahasim me tonert OEM.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet te dini për tonerat dhe bojën e printerit. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse TONER SAMSUNG CLT-K406S CARTRIDGES KOMPATIBEL BLACK është modeli i tonerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

TK169A2T

Modeli

TONER SAMSUNG CLT-K406S BLACK

Numri i kopjeve

± 1500 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: SAMSUNG CLP-360, SAMSUNG CLP-365, SAMSUNG CLP-365W, SAMSUNG CLX-3300, SAMSUNG CLX-3305, SAMSUNG CLX-3305FN, SAMSUNG CLX-3305FW, SAMSUNG CLX-3305W, SAMSUNG Xpress SL-C410W, SAMSUNG Xpress SL-C460FW, SAMSUNG Xpress SL-C460W.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.