fbpx
-34%
,

TONER LEXMARK 60F2H00 KOMPATIBEL BLACK


    TONER LEXMARK 60F2H00 KOMPATIBEL BLACK*

  • Modeli: LEXMARK 60F2H00 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 10000 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: LEXMARK MS310d, LEXMARK MS310dn, LEXMARK MS410d, LEXMARK MS410dn, LEXMARK MS510dn, LEXMARK MS610de, LEXMARK MS610dn, LEXMARK MS610dte.

Kodi i produktit: TK094A2T

4,490 L 6,790 L

TONER LEXMARK 60F2H00 KOMPATIBEL BLACK
Modeli: LEXMARK 60F2H00 BLACK. Numri i kopjeve: ± 10000 faqe. Përshtatur për modelet e printerave: LEXMARK MS310d, LEXMARK MS310dn, LEXMARK MS410d, LEXMARK MS410dn, LEXMARK MS510dn, LEXMARK MS610de, LEXMARK MS610dn, LEXMARK MS610dte.
TONER LEXMARK MS310 KOMPATIBEL BLACK

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI TONER?

Kuptimi i tonerave.

Toner OEM (Original Equipment Manufacturer) – Janë tonerat që prodhohen nga e njëjta kompani që ka prodhuar pajisjen, kështu që për shembull toneri i prodhuar nga Xerox do të përshkruhesh si toner OEM për një printer Xerox. Këto lloje të tonerave karakterizohen nga shtypja dhe besueshmëria e tyre me cilësi të lartë. Për këtë arsye ato zakonisht janë më të shtrenjta se të tjerët.

Toner Kompatibël – Janë toner të pajtueshëm, janë toner xhenerikë jo të markës që ka prodhuar pajisjen. Me një kosto më të ulët sesa tonerat OEM, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyeshme për konsumatorin duke kursyer shumë para. Sidoqoftë, një shënim kujdes: markat me cilësi të ulët mund të shkaktojnë probleme të performancës me pajisjet dhe të prodhojnë një cilësi më të ulët të shtypjes.

Toner të rindërtuar – Tonerat e rindërtuar shpesh ngatërrohen me toner kompatibël. Ato janë shumë të ngjashme, megjithatë, ekziston një ndryshim thelbësor. Tonerat e rindërtuar përdorin toner të rinovuar me pjesë të reja. Ato janë një zgjidhje me kosto efektive për shtypjen për ata që janë të vetëdijshëm për mjedisin.

Toner i rimbushur – Toneri i rimbushur gjithashtu ngatërrohen zakonisht me tonerin e rindërtuar. Rimbushja përfshinë zëvendësimin e pluhurit ose lëngut te bojës për ta kthyer atë në një gjendje pune. Rimbushja thjesht përfshinë rimbushjen e bojës. Edhe pse ky është opsioni më i lirë në krahasim me tonert OEM.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet te dini për tonerat dhe bojën e printerit. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse TONER LEXMARK 60F2H00 KOMPATIBEL BLACK është modeli i tonerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

TK094A2T

Modeli

LEXMARK 60F2H00 BLACK

Numri i kopjeve

± 10000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: LEXMARK MS310d, LEXMARK MS310dn, LEXMARK MS410d, LEXMARK MS410dn, LEXMARK MS510dn, LEXMARK MS610de, LEXMARK MS610dn, LEXMARK MS610dte.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.