-17%
,

TONER HP 88A KOMPATIBEL CC388A BLACK


    TONER HP 88A KOMPATIBEL CC388A BLACK*

  • Modeli: HP 88A, CC388A
  • Numri i kopjeve: ± 1500 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: HP P1007, HP P1008, HP P1106, HP P1108, HP M202, HP M202n, HP M202dw, HP M126nw, HP M128fn, HP M128fw, HP M226dw, HP M226dn, HP M1136, HP M1213, HP M1213nf, HP M1216, HP M1216nfh, HP M1218nfs

Kodi i produktit: TK005A2T

1990 L 2390 L

Kodi i produktit

TK005A2T

Modeli

HP 88A, CC388A

Numri i kopjeve

± 1500 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: HP P1007, HP P1008, HP P1106, HP P1108, HP M202, HP M202n, HP M202dw, HP M126nw, HP M128fn, HP M128fw, HP M226dw, HP M226dn, HP M1136, HP M1213, HP M1213nf, HP M1216, HP M1216nfh, HP M1218nfs

Ngjyra

Black

Garancia

72 orë

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.