-17%
,

TONER HP 650 ORIGJINAL BLACK


    TONER HP 650 ORIGJINAL BLACK*

  • Modeli: HP 650 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 360 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: HP Deskjet Ink Advantage 1015 Printer, HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 1516 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2516 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2545 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2546 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2646 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One Printer.

Kodi i produktit: TO007T2T

2,490 L 2,990 L

TONER HP 650 ORIGJINAL BLACK
Modeli: HP 650 BLACK. Numri i kopjeve: ± 360 faqe. Përshtatur për modelet e printerave: HP Deskjet Ink Advantage 1015 Printer, HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 1516 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2516 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2545 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2546 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2646 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One Printer.
TONER HP 650 ORIGJINAL BLACK

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI TONER?

Kuptimi i tonerave.

Toner OEM (Original Equipment Manufacturer) – Janë tonerat që prodhohen nga e njëjta kompani që ka prodhuar pajisjen, kështu që për shembull toneri i prodhuar nga Xerox do të përshkruhesh si toner OEM për një printer Xerox. Këto lloje të tonerave karakterizohen nga shtypja dhe besueshmëria e tyre me cilësi të lartë. Për këtë arsye ato zakonisht janë më të shtrenjta se të tjerët.

Toner Kompatibël – Janë toner të pajtueshëm, janë toner xhenerikë jo të markës që ka prodhuar pajisjen. Me një kosto më të ulët sesa tonerat OEM, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyeshme për konsumatorin duke kursyer shumë para. Sidoqoftë, një shënim kujdes: markat me cilësi të ulët mund të shkaktojnë probleme të performancës me pajisjet dhe të prodhojnë një cilësi më të ulët të shtypjes.

Toner të rindërtuar – Tonerat e rindërtuar shpesh ngatërrohen me toner kompatibël. Ato janë shumë të ngjashme, megjithatë, ekziston një ndryshim thelbësor. Tonerat e rindërtuar përdorin toner të rinovuar me pjesë të reja. Ato janë një zgjidhje me kosto efektive për shtypjen për ata që janë të vetëdijshëm për mjedisin.

Toner i rimbushur – Toneri i rimbushur gjithashtu ngatërrohen zakonisht me tonerin e rindërtuar. Rimbushja përfshinë zëvendësimin e pluhurit ose lëngut te bojës për ta kthyer atë në një gjendje pune. Rimbushja thjesht përfshinë rimbushjen e bojës. Edhe pse ky është opsioni më i lirë në krahasim me tonert OEM.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet te dini për tonerat dhe bojën e printerit. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse TONER HP 650 ORIGJINAL BLACK është modeli i tonerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

TO007T2T

Modeli

HP 650 BLACK

Numri i kopjeve

± 360 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: HP Deskjet Ink Advantage 1015 Printer, HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 1516 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2516 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2545 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2546 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 2646 All-in-One Printer, HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One Printer.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.