-17%
,

TONER HP 53A KOMPATIBEL Q7553A BLACK


    TONER HP 53A KOMPATIBEL Q7553A BLACK*

  • Modeli: HP 53A BLACK, HP Q7553A BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 3000 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: HP LASERJET M2727 MFP, HP LASERJET M2727NF MFP, HP LASERJET M2727NFS MFP, HP LASERJET P2010, HP LASERJET P2014, HP LASERJET P2014N, HP LASERJET P2015, HP LASERJET P2015D, HP LASERJET P2015DN, HP LASERJET P2015N, HP LASERJET P2015X

Kodi i produktit: TK039A2T

1990 L 2390 L

Kodi i produktit

TK039A2T

Modeli

HP 53A BLACK, HP Q7553A BLACK

Numri i kopjeve

± 3000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: HP LASERJET M2727 MFP, HP LASERJET M2727NF MFP, HP LASERJET M2727NFS MFP, HP LASERJET P2010, HP LASERJET P2014, HP LASERJET P2014N, HP LASERJET P2015, HP LASERJET P2015D, HP LASERJET P2015DN, HP LASERJET P2015N, HP LASERJET P2015X

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.