-17%
,

TONER HP 49A KOMPATIBEL Q5949A BLACK


    TONER HP 49A KOMPATIBEL Q5949A BLACK*

  • Modeli: HP 49A BLACK, HP Q5949A BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 2500 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: HP LASERJET 1160, HP LASERJET 1160LE, HP LASERJET 1320, HP LASERJET 1320N, HP LASERJET 1320NW, HP LASERJET 1320T, HP LASERJET 1320TN, HP LASERJET 3390, HP LASERJET 3392

Kodi i produktit: TK038A2T

1990 L 2390 L

Kodi i produktit

TK038A2T

Modeli

HP 49A BLACK, HP Q5949A BLACK

Numri i kopjeve

± 2500 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: HP LASERJET 1160, HP LASERJET 1160LE, HP LASERJET 1320, HP LASERJET 1320N, HP LASERJET 1320NW, HP LASERJET 1320T, HP LASERJET 1320TN, HP LASERJET 3390, HP LASERJET 3392.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.