-14%

TONER EPSON LX-300+ RIBBON S015637 ORIGJINAL BLACK


    TONER EPSON LX-300+ RIBBON S015637 ORIGJINAL BLACK

  • Modeli: EPSON S015637 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 4 milion karaktere
  • Përshtatur për modelet e printerave: Epson LX-350, Epson LX-300+II, Epson LX-300+.

Kodi i produktit: TK014T2T

850 L 990 L

Kodi i produktit

TK014T2T

Modeli

S015637

Numri i kopjeve

± 4 milion karaktere

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: Epson LX-350, Epson LX-300+II, Epson LX-300+.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.