-19%
,

TONER CANON PG-545XL KOMPATIBEL BLACK


    TONER CANON PG-545XL KOMPATIBEL BLACK

  • Modeli: CANON PG-545XL BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 300 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: CANON PIXMA TR4551, CANON PIXMA TR4550, CANON PIXMA iP2850, CANON PIXMA MG2450, CANON PIXMA MG2550, CANON PIXMA MG2950, CANON PIXMA MX495,CANON PIXMA MG3050, CANON PIXMA MG3051, CANON PIXMA MG3052, CANON PIXMA MG3053, CANON PIXMA MG2550S, CANON PIXMA MG2555S, CANON PIXMA TS3150, CANON PIXMA TS3151, CANON PIXMA TS305, CANON PIXMA TS205, CANON PIXMA TS3350, CANON PIXMA TS3351, CANON PIXMA TS3352, CANON PIXMA TS3450, CANON PIXMA TS3451, CANON PIXMA TS3452, CANON PIXMA TS3355, CANON PIXMA TR4650, CANON PIXMA TR4651

Kodi i produktit: TO011T2T

2590 L 3190 L

Kodi i produktit

TO011T2T

Modeli

CANON PG-545XL BLACK

Numri i kopjeve

± 300 Faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: CANON PIXMA TR4551, CANON PIXMA TR4550, CANON PIXMA iP2850, CANON PIXMA MG2450, CANON PIXMA MG2550, CANON PIXMA MG2950, CANON PIXMA MX495,CANON PIXMA MG3050, CANON PIXMA MG3051, CANON PIXMA MG3052, CANON PIXMA MG3053, CANON PIXMA MG2550S, CANON PIXMA MG2555S, CANON PIXMA TS3150, CANON PIXMA TS3151, CANON PIXMA TS305, CANON PIXMA TS205, CANON PIXMA TS3350, CANON PIXMA TS3351, CANON PIXMA TS3352, CANON PIXMA TS3450, CANON PIXMA TS3451, CANON PIXMA TS3452, CANON PIXMA TS3355, CANON PIXMA TR4650, CANON PIXMA TR4651

Ngjyra

Color

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.