fbpx
-14%
,

TONER CANON FX10 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK


    TONER CANON FX10 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK*

  • Modeli: CANON FX10 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 2000 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: CANON i-SENSYS MF4010, CANON i-SENSYS MF4018, CANON i-SENSYS MF4120, CANON i-SENSYS MF4140, CANON i-SENSYS MF4150, CANON i-SENSYS MF4270, CANON i-SENSYS MF4320d, CANON i-SENSYS MF4330d, CANON i-SENSYS MF4340d, CANON i-SENSYS MF4350d, CANON i-SENSYS MF4370dn, CANON i-SENSYS MF4380dn, CANON i-SENSYS MF4660PL, CANON i-SENSYS MF4690PL, CANON i-SENSYS MF4960PL, CANON L100, CANON L120, CANON L140, CANON L160, CANON L95, CANON PC-D440, CANON PC-D450.

Kodi i produktit: TK162A2T

1,890 L 2,190 L

TONER CANON FX10 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK
Modeli: CANON FX10 BLACK . Numri i kopjeve: ± 2000 faqe. Përshtatur për modelet e printerave: CANON i-SENSYS MF4010, CANON i-SENSYS MF4018, CANON i-SENSYS MF4120, CANON i-SENSYS MF4140, CANON i-SENSYS MF4150, CANON i-SENSYS MF4270, CANON i-SENSYS MF4320d, CANON i-SENSYS MF4330d, CANON i-SENSYS MF4340d, CANON i-SENSYS MF4350d, CANON i-SENSYS MF4370dn, CANON i-SENSYS MF4380dn, CANON i-SENSYS MF4660PL, CANON i-SENSYS MF4690PL, CANON i-SENSYS MF4960PL, CANON L100, CANON L120, CANON L140, CANON L160, CANON L95, CANON PC-D440, CANON PC-D450.
TONER CANON FX10 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI TONER?

Kuptimi i tonerave.

Toner OEM (Original Equipment Manufacturer) – Janë tonerat që prodhohen nga e njëjta kompani që ka prodhuar pajisjen, kështu që për shembull toneri i prodhuar nga Xerox do të përshkruhesh si toner OEM për një printer Xerox. Këto lloje të tonerave karakterizohen nga shtypja dhe besueshmëria e tyre me cilësi të lartë. Për këtë arsye ato zakonisht janë më të shtrenjta se të tjerët.

Toner Kompatibël – Janë toner të pajtueshëm, janë toner xhenerikë jo të markës që ka prodhuar pajisjen. Me një kosto më të ulët sesa tonerat OEM, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyeshme për konsumatorin duke kursyer shumë para. Sidoqoftë, një shënim kujdes: markat me cilësi të ulët mund të shkaktojnë probleme të performancës me pajisjet dhe të prodhojnë një cilësi më të ulët të shtypjes.

Toner të rindërtuar – Tonerat e rindërtuar shpesh ngatërrohen me toner kompatibël. Ato janë shumë të ngjashme, megjithatë, ekziston një ndryshim thelbësor. Tonerat e rindërtuar përdorin toner të rinovuar me pjesë të reja. Ato janë një zgjidhje me kosto efektive për shtypjen për ata që janë të vetëdijshëm për mjedisin.

Toner i rimbushur – Toneri i rimbushur gjithashtu ngatërrohen zakonisht me tonerin e rindërtuar. Rimbushja përfshinë zëvendësimin e pluhurit ose lëngut te bojës për ta kthyer atë në një gjendje pune. Rimbushja thjesht përfshinë rimbushjen e bojës. Edhe pse ky është opsioni më i lirë në krahasim me tonert OEM.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet te dini për tonerat dhe bojën e printerit. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse TONER CANON FX10 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK është modeli i tonerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

TK162A2T

Modeli

CANON FX10 BLACK

Numri i kopjeve

± 2000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: CANON i-SENSYS MF4010, CANON i-SENSYS MF4018, CANON i-SENSYS MF4120, CANON i-SENSYS MF4140, CANON i-SENSYS MF4150, CANON i-SENSYS MF4270, CANON i-SENSYS MF4320d, CANON i-SENSYS MF4330d, CANON i-SENSYS MF4340d, CANON i-SENSYS MF4350d, CANON i-SENSYS MF4370dn, CANON i-SENSYS MF4380dn, CANON i-SENSYS MF4660PL, CANON i-SENSYS MF4690PL, CANON i-SENSYS MF4960PL, CANON L100, CANON L120, CANON L140, CANON L160, CANON L95, CANON PC-D440, CANON PC-D450.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.