-22%
,

TONER CANON CRG 328 KOMPATIBEL BLACK


    TONER CANON CRG 328 KOMPATIBEL BLACK*

  • Modeli: CRG 328
  • Numri i kopjeve: ± 2100 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: Canon D520, Canon D550, Canon MF4410, Canon MF4412, Canon MF4420, Canon MF4420w, Canon MF4430, Canon MF4450, Canon MF4452, Canon MF4550, Canon MF4550d, Canon MF4570, Canon MF4570dn, Canon MF4580, Canon MF4550d, Canon MF4580dn, Canon MF4720w, Canon MF4750, Canon MF4870dn, Canon MF4890dw.

Kodi i produktit: TK008A2T

1790 L 2290 L

Kodi i produktit

TK008A2T

Modeli

CRG 328

Numri i kopjeve

± 2100 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: Canon D520, Canon D550, Canon MF4410, Canon MF4412, Canon MF4420, Canon MF4420w, Canon MF4430, Canon MF4450, Canon MF4452, Canon MF4550, Canon MF4550d, Canon MF4570, Canon MF4570dn, Canon MF4580, Canon MF4550d, Canon MF4580dn, Canon MF4720w, Canon MF4750, Canon MF4870dn, Canon MF4890dw

Ngjyra

Black

Garancia

72 orë

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.