fbpx
-14%
,

TONER CANON 719 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK


    TONER CANON 719 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK*

  • Modeli: CANON 719 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 2100 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: CANON i-SENSYS LBP251dw, CANON i-SENSYS LBP252dw, CANON i-SENSYS LBP253x, CANON i-SENSYS LBP6300dn, CANON i-SENSYS LBP6310dn, CANON i-SENSYS LBP6650dn, CANON i-SENSYS LBP6670dn, CANON i-SENSYS LBP6680x, CANON i-SENSYS MF411dw, CANON i-SENSYS MF416dw, CANON i-SENSYS MF418x, CANON i-SENSYS MF419x, CANON i-SENSYS MF5840dn, CANON i-SENSYS MF5880dn, CANON i-SENSYS MF5940dn, CANON i-SENSYS MF5980dw, CANON i-SENSYS MF6140dn, CANON i-SENSYS MF6180dw.

Kodi i produktit: TK153A2T

1,890 L 2,190 L

TONER CANON 719 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK
Modeli: CANON 719 BLACK . Numri i kopjeve: ± 2100 faqe. Përshtatur për modelet e printerave: CANON i-SENSYS LBP251dw, CANON i-SENSYS LBP252dw, CANON i-SENSYS LBP253x, CANON i-SENSYS LBP6300dn, CANON i-SENSYS LBP6310dn, CANON i-SENSYS LBP6650dn, CANON i-SENSYS LBP6670dn, CANON i-SENSYS LBP6680x, CANON i-SENSYS MF411dw, CANON i-SENSYS MF416dw, CANON i-SENSYS MF418x, CANON i-SENSYS MF419x, CANON i-SENSYS MF5840dn, CANON i-SENSYS MF5880dn, CANON i-SENSYS MF5940dn, CANON i-SENSYS MF5980dw, CANON i-SENSYS MF6140dn, CANON i-SENSYS MF6180dw.
TONER CANON 719 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI TONER?

Kuptimi i tonerave.

Toner OEM (Original Equipment Manufacturer) – Janë tonerat që prodhohen nga e njëjta kompani që ka prodhuar pajisjen, kështu që për shembull toneri i prodhuar nga Xerox do të përshkruhesh si toner OEM për një printer Xerox. Këto lloje të tonerave karakterizohen nga shtypja dhe besueshmëria e tyre me cilësi të lartë. Për këtë arsye ato zakonisht janë më të shtrenjta se të tjerët.

Toner Kompatibël – Janë toner të pajtueshëm, janë toner xhenerikë jo të markës që ka prodhuar pajisjen. Me një kosto më të ulët sesa tonerat OEM, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyeshme për konsumatorin duke kursyer shumë para. Sidoqoftë, një shënim kujdes: markat me cilësi të ulët mund të shkaktojnë probleme të performancës me pajisjet dhe të prodhojnë një cilësi më të ulët të shtypjes.

Toner të rindërtuar – Tonerat e rindërtuar shpesh ngatërrohen me toner kompatibël. Ato janë shumë të ngjashme, megjithatë, ekziston një ndryshim thelbësor. Tonerat e rindërtuar përdorin toner të rinovuar me pjesë të reja. Ato janë një zgjidhje me kosto efektive për shtypjen për ata që janë të vetëdijshëm për mjedisin.

Toner i rimbushur – Toneri i rimbushur gjithashtu ngatërrohen zakonisht me tonerin e rindërtuar. Rimbushja përfshinë zëvendësimin e pluhurit ose lëngut te bojës për ta kthyer atë në një gjendje pune. Rimbushja thjesht përfshinë rimbushjen e bojës. Edhe pse ky është opsioni më i lirë në krahasim me tonert OEM.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet te dini për tonerat dhe bojën e printerit. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse TONER CANON 719 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK është modeli i tonerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

TK153A2T

Modeli

CANON 719 BLACK

Numri i kopjeve

± 2100 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: CANON i-SENSYS LBP251dw, CANON i-SENSYS LBP252dw, CANON i-SENSYS LBP253x, CANON i-SENSYS LBP6300dn, CANON i-SENSYS LBP6310dn, CANON i-SENSYS LBP6650dn, CANON i-SENSYS LBP6670dn, CANON i-SENSYS LBP6680x, CANON i-SENSYS MF411dw, CANON i-SENSYS MF416dw, CANON i-SENSYS MF418x, CANON i-SENSYS MF419x, CANON i-SENSYS MF5840dn, CANON i-SENSYS MF5880dn, CANON i-SENSYS MF5940dn, CANON i-SENSYS MF5980dw, CANON i-SENSYS MF6140dn, CANON i-SENSYS MF6180dw.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.