fbpx
-13%
,

TONER CANON 118 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK


    TONER CANON 118 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK*

  • Modeli: CANON 118 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 3400 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: CANON Color imageCLASS LBP7200, CANON Color imageCLASS LBP7200CDN, CANON Color imageCLASS LBP7660CDN, CANON Color imageCLASS MF726CDW, CANON Color imageCLASS MF729CDW, CANON Color imageCLASS MF8330CDN, CANON Color imageCLASS MF8350, CANON Color imageCLASS MF8350CDN, CANON i-SENSYS LBP-7200C, CANON i-SENSYS LBP-7200CN, CANON i-SENSYS MF8330CDN, CANON i-SENSYS MF8350CDN, CANON IMAGECLASS MF8380, CANON Color imageCLASS MF8380CDW, CANON Color imageCLASS MF8580, CANON Color imageCLASS MF8580CDW.

Kodi i produktit: TK107A2T

2,590 L 2,990 L

TONER CANON 118 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK
Modeli: CANON 118 BLACK . Numri i kopjeve: ± 3400 faqe. Përshtatur për modelet e printerave: CANON Color imageCLASS LBP7200, CANON Color imageCLASS LBP7200CDN, CANON Color imageCLASS LBP7660CDN, CANON Color imageCLASS MF726CDW, CANON Color imageCLASS MF729CDW, CANON Color imageCLASS MF8330CDN, CANON Color imageCLASS MF8350, CANON Color imageCLASS MF8350CDN, CANON i-SENSYS LBP-7200C, CANON i-SENSYS LBP-7200CN, CANON i-SENSYS MF8330CDN, CANON i-SENSYS MF8350CDN, CANON IMAGECLASS MF8380, CANON Color imageCLASS MF8380CDW, CANON Color imageCLASS MF8580, CANON Color imageCLASS MF8580CDW.
TONER HP CF380X KOMPATIBEL BLACK

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI TONER?

Kuptimi i tonerave.

Toner OEM (Original Equipment Manufacturer) – Janë tonerat që prodhohen nga e njëjta kompani që ka prodhuar pajisjen, kështu që për shembull toneri i prodhuar nga Xerox do të përshkruhesh si toner OEM për një printer Xerox. Këto lloje të tonerave karakterizohen nga shtypja dhe besueshmëria e tyre me cilësi të lartë. Për këtë arsye ato zakonisht janë më të shtrenjta se të tjerët.

Toner Kompatibël – Janë toner të pajtueshëm, janë toner xhenerikë jo të markës që ka prodhuar pajisjen. Me një kosto më të ulët sesa tonerat OEM, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyeshme për konsumatorin duke kursyer shumë para. Sidoqoftë, një shënim kujdes: markat me cilësi të ulët mund të shkaktojnë probleme të performancës me pajisjet dhe të prodhojnë një cilësi më të ulët të shtypjes.

Toner të rindërtuar – Tonerat e rindërtuar shpesh ngatërrohen me toner kompatibël. Ato janë shumë të ngjashme, megjithatë, ekziston një ndryshim thelbësor. Tonerat e rindërtuar përdorin toner të rinovuar me pjesë të reja. Ato janë një zgjidhje me kosto efektive për shtypjen për ata që janë të vetëdijshëm për mjedisin.

Toner i rimbushur – Toneri i rimbushur gjithashtu ngatërrohen zakonisht me tonerin e rindërtuar. Rimbushja përfshinë zëvendësimin e pluhurit ose lëngut te bojës për ta kthyer atë në një gjendje pune. Rimbushja thjesht përfshinë rimbushjen e bojës. Edhe pse ky është opsioni më i lirë në krahasim me tonert OEM.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet te dini për tonerat dhe bojën e printerit. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse TONER CANON 118 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK është modeli i tonerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

TK107A2T

Modeli

CANON 118 BLACK

Numri i kopjeve

± 3400 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: CANON Color imageCLASS LBP7200, CANON Color imageCLASS LBP7200CDN, CANON Color imageCLASS LBP7660CDN, CANON Color imageCLASS MF726CDW, CANON Color imageCLASS MF729CDW, CANON Color imageCLASS MF8330CDN, CANON Color imageCLASS MF8350, CANON Color imageCLASS MF8350CDN, CANON i-SENSYS LBP-7200C, CANON i-SENSYS LBP-7200CN, CANON i-SENSYS MF8330CDN, CANON i-SENSYS MF8350CDN, CANON IMAGECLASS MF8380, CANON Color imageCLASS MF8380CDW, CANON Color imageCLASS MF8580, CANON Color imageCLASS MF8580CDW.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.