fbpx
-14%
,

TONER CANON 104 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK


    TONER CANON 104 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK*

  • Modeli: CANON 104 BLACK
  • Numri i kopjeve: ± 2000 faqe
  • Përshtatur për modelet e printerave: CANON imageCLASS D420, CANON imageCLASS D480, CANON imageCLASS MF4150, CANON imageCLASS MF4270, CANON imageCLASS MF4350, CANON imageCLASS MF4370, CANON imageCLASS MF4690, CANON Faxphone L90.

Kodi i produktit: TK160A2T

1,890 L 2,190 L

TONER CANON 104 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK
Modeli: CANON 104 BLACK . Numri i kopjeve: ± 2000 faqe. Përshtatur për modelet e printerave: CANON imageCLASS D420, CANON imageCLASS D480, CANON imageCLASS MF4150, CANON imageCLASS MF4270, CANON imageCLASS MF4350, CANON imageCLASS MF4370, CANON imageCLASS MF4690, CANON Faxphone L90.
TONER CANON 104 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI TONER?

Kuptimi i tonerave.

Toner OEM (Original Equipment Manufacturer) – Janë tonerat që prodhohen nga e njëjta kompani që ka prodhuar pajisjen, kështu që për shembull toneri i prodhuar nga Xerox do të përshkruhesh si toner OEM për një printer Xerox. Këto lloje të tonerave karakterizohen nga shtypja dhe besueshmëria e tyre me cilësi të lartë. Për këtë arsye ato zakonisht janë më të shtrenjta se të tjerët.

Toner Kompatibël – Janë toner të pajtueshëm, janë toner xhenerikë jo të markës që ka prodhuar pajisjen. Me një kosto më të ulët sesa tonerat OEM, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyeshme për konsumatorin duke kursyer shumë para. Sidoqoftë, një shënim kujdes: markat me cilësi të ulët mund të shkaktojnë probleme të performancës me pajisjet dhe të prodhojnë një cilësi më të ulët të shtypjes.

Toner të rindërtuar – Tonerat e rindërtuar shpesh ngatërrohen me toner kompatibël. Ato janë shumë të ngjashme, megjithatë, ekziston një ndryshim thelbësor. Tonerat e rindërtuar përdorin toner të rinovuar me pjesë të reja. Ato janë një zgjidhje me kosto efektive për shtypjen për ata që janë të vetëdijshëm për mjedisin.

Toner i rimbushur – Toneri i rimbushur gjithashtu ngatërrohen zakonisht me tonerin e rindërtuar. Rimbushja përfshinë zëvendësimin e pluhurit ose lëngut te bojës për ta kthyer atë në një gjendje pune. Rimbushja thjesht përfshinë rimbushjen e bojës. Edhe pse ky është opsioni më i lirë në krahasim me tonert OEM.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet te dini për tonerat dhe bojën e printerit. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse TONER CANON 104 CARTRIDGE KOMPATIBEL BLACK është modeli i tonerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

TK160A2T

Modeli

CANON 104 BLACK

Numri i kopjeve

± 2000 faqe

Përdorimi

Përshtatur për modelet e printerave: CANON imageCLASS D420, CANON imageCLASS D480, CANON imageCLASS MF4150, CANON imageCLASS MF4270, CANON imageCLASS MF4350, CANON imageCLASS MF4370, CANON imageCLASS MF4690, CANON Faxphone L90.

Ngjyra

Black

Garancia

100%

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.