-10%
,

Si ti zgjidhim mosmarreveshjet ne jete – Dale Carnegie


  Si ti zgjidhim mosmarreveshjet ne jete – Dale Carnegie

 • Formati Libër
 • Autori Dale Carnegie
 • Përkthyesi Artan Stravoi
 • Gjinia Udhërrëfyes praktikë
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2020
 • Faqe 200
 • Shtëpia botuese PEMA
 • ISBN 9789951721899

Kodi i produktit: LBP58

630 L 700 L

Çdo mosmarrëveshje me të cilën përballemi në jetën tonë ngërthen potenciale, pozitive a negative qofshin. Ato mund të jenë burim frymëzimi, sqarimi, mësimi, shndërrimi, rritjeje apo zemërimi, droje, turpërimi, mbylljeje në vetvete, si dhe qëndrese. Zgjedhja nuk është në dorën e kundërshtarëve tanë, por në dorën tonë, si dhe në vullnetin tonë për t’u përballur dhe për t’u marrë me to.

Kodi i produktit

LBP58

Formati

Libër

Autori

Dale Carnegie

Përkthyesi

Artan Stravoi

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2020

Faqe

200

Shtëpia botuese

PEMA

ISBN

9789951721899