-10%
,

Si te krijojme marredhenie te dobishme dhe te fitojme besimin e njerezve – Dale Carnegie


    Si te krijojme marredhenie te dobishme dhe te fitojme besimin e njerezve – Dale Carnegie

  • Formati Libër
  • Autori Dale Carnegie
  • Gjinia Udhërrëfyes praktikë
  • Gjuha Shqip
  • Viti i publikimit 2020
  • Faqe 224
  • Shtëpia botuese PEMA
  • ISBN 9789951721929

Kodi i produktit: LBP61

630 L 700 L

Ndër zotësitë që do të mësoni në këtë libër janë:
• Si të bëheni një njeri karizmatik.
• Si të bëni miq të rinj dhe të mbani miqtë e vjetër.
• Si të ushtroni ndikim te njerëzit me të cilët ndërveproni duke krijuar një mjedis bashkëpunues, bashkërendues dhe kolegjial.
• Si të ndërtoni besim.
• Si të vlerësoni e të kuptoni karakteret e të tjerëve për të pasur marrëdhënie më të efektshme me ta.
• Si t’i shisni idetë, konceptet dhe sugjerimet tuaja lidhur me punën, lidhur me familjen e shokët dhe sigurisht me tërë njerëzit me të cilët keni lidhje.
• Si të veproni e reagoni kur keni të bëni me njerëz të vështirë.
• Si të mos pajtoheni pa qenë të mërzitshëm.
• Si t’i kuptoni dhe t’i zotëroni emocionet tuaja duke arritur të kuptoni emocionet e të tjerëve.

Kodi i produktit

LBP61

Formati

Libër

Autori

Dale Carnegie

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2020

Faqe

224

Shtëpia botuese

PEMA

ISBN

9789951721929