fbpx
-10%
,

Si te behesh udheheqes i zoti – Dale Carnegie


  Si te behesh udheheqes i zoti – Dale Carnegie

 • Formati Libër
 • Autori Dale Carnegie
 • Përkthyesi Elvi Sidheri
 • Gjinia Udhërrëfyes praktikë
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2019
 • Faqe 216
 • Shtëpia botuese PEMA
 • ISBN 9789951721776

Kodi i produktit: LBP62

630 L 700 L

Ky libër i shqyrton këto aspekte të udhëheqësisë apo lidershipit – dhe jo vetëm kaq – për të ofruar strategji që na ndihmojnë të bëjmë përpara në profesionin tonë.
Aseti më i vlefshëm i cilësdo organizatë është punëtori.
Balancimi i aftësive mes lidershipit apo udhëheqësisë dhe menaxhimit, duhet të jetë pikësynimi juaj nëse synoni të keni sukses në punën dhe karrierën tuaj. Mëso se si mund ta identifikosh dhe përdorësh në maksimum stilin tënd të udhëheqjes për t’u bërë më i miri i mundshëm, në mënyrë që t’i nxjerrësh rezultatet më të mira të vetvetes dhe organizatës sate.
Cili është thelbi i lidershipit?
Si mund t’i transformojnë rolet menaxherët apo udhëheqësit?
Si t’i motivosh punëtorët sa më efektivisht, duke i mbajtur përgjegjës në të njëjtën kohë?
Si mund t’i punësojnë njerëzit e duhur udhëheqësit?
Si mund të arrihen performancat dhe menaxhimet e jashtëzakonshme?
Si t’i trajtojmë konfliktet dhe negativitetet?
Suksesi varet nga aftësia jonë për t’u ballafaquar me sfidat dhe njerëzit e vështirë, për t’i mbajtur përgjegjës njerëzit për synimet dhe zotimet e tyre, por duke i mbajtur në të njëjtën kohë të motivuar dhe duke i zgjidhur konfliktet.

Kodi i produktit

LBP62

Formati

Libër

Autori

Dale Carnegie

Përkthyesi

Elvi Sidheri

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2019

Faqe

216

Shtëpia botuese

PEMA

ISBN

9789951721776