-10%
,

Si ta doni – William Shakespeare


  Si ta doni – William Shakespeare

 • Formati Libër
 • Autori William Shakespeare
 • Përkthyesi Skënder Luarasi
 • Gjinia Klasik
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2022
 • Faqe 209
 • Shtëpia botuese Argeta LMG
 • ISBN 9789928303974

Kodi i produktit: LBP23

630 L 700 L

S’është zakon të dalë femra në rol të epilogut, por nuk është më keq se t’i japësh burrit rolin e prologut. Ndër është e vërtetë se vera e mirë s’ka nevojë për reklamë, as lojë e mirë nuk ka nevojë për epilog. Megjithatë vera e mirë pajiset me etiketë dhe dramat e mira bëhen edhe më të mira me epilog të mirë. Në ç’pozitë jam unë? Unë nuk jam as epilog i mirë, as më del të mbroj një dramë të mirë. Nuk jam veshur varfërisht, pra nuk më ka hije të lyp, më duhet t’ju lutem dhe po filloj nga gratë.
O gra. Sha dashurinë që ushqeni për burrat, ju lutem të aprovoni në këtë pjesë çka ju pëlqen në të. Dhe ju, burra, sha atë dashuri që ushqeni për gratë (dhe nga buzëqeshja juaj e shoh se asnjëri prej jush nuk ka urrejtje për ato) ju lutem të bëni që pjesa t’ju pëlqejë dhe grave. Po të isha femër do t’i puthja gjithë ata, mjekrat e të cilëve do të më pëlqenin dhe fryma e të cilëve nuk do të ishte e papëlqyer për mua

Kodi i produktit

LBP23

Formati

Libër

Autori

William Shakespeare

Përkthyesi

Skënder Luarasi

Gjinia

Klasik

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2022

Faqe

209

Shtëpia botuese

Argeta LMG

ISBN

9789928303974