-10%
,

Shkolla e biznesit – Robert Kiyosaki


  Shkolla e biznesit – Robert Kiyosaki

 • Formati Libër
 • Autori Robert Kiyosaki
 • Përkthyesi Çeltina Lloshi
 • Gjinia Udherrefyes praktike
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2023
 • Faqe 207
 • Shtëpia botuese Argeta LMG
 • ISBN 9789928389060

Kodi i produktit: LBP32

710 L 790 L

Në këtë version të tretë të botimit origjinal, Robert T. Kiyosaki përditëson dhe zgjeron tetë “vlerat e fshehura” të një biznesi të marketingut në rrjet (përtej bërjes së parave!). Si bonus special janë dy “vlera të fshehura” shtesë nga Kim Kiyosaki dhe Tom Wheelwright.
Roberti shpjegon se ndërtimi i një biznesi të marketingut në rrjet: është një mënyrë revolucionare për të arritur pasuri.
– bën të mundur përfitimin e pasurive të mëdha për këdo.
– është i hapur ndaj çdokujt që ka shtysën, vendosmërinë dhe këmbënguljen e duhur.
“Duke qenë se nuk e kam fituar pasurinë time nga ndërtimi i një biznesi të marketingut në rrjet, mund të jem pak më shumë objektiv për industrinë. Ky libër përshkruan ato që për mua janë vlerat e vërteta të një biznesi të marketingut në rrjet – vlera që shkojne përtej potencialit të bërjes së shumë parave. Më në fund gjeta nje biznes që ka një zemër.”

Kodi i produktit

LBP32

Formati

Libër

Autori

Robert Kiyosaki

Përkthyesi

Çeltina Lloshi

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2023

Faqe

207

Shtëpia botuese

Argeta LMG

ISBN

9789928389060