-10%
,

Shendeti dhe suksesi permes meditimit – Radovan Starc & Hetem Ramadani


• Shendeti dhe suksesi permes meditimit – Radovan Starc & Hetem Ramadani
• Formati Libër
• Autori Radovan Starc & Hetem Ramadani
• Gjinia Udhërrëfyes praktikë
• Gjuha Shqip
• Viti i publikimit 2018
• Faqe 182
• Shtëpia botuese Botimet Koliqi
• ISBN 9789951814331
• Kodi i produktit LBP73

1,170 L 1,300 L

Qëllimi i këtij libri është t’ju informojë dhe t’iu bindë për një jetë të shëndetshme dhe fatlume sipas natyrës specifike njerëzore. Meditimi ka efekte të vërtetuara tashmë edhe shkencërisht si antistres, dhe çlirues të mendjes dhe trupit. Përmes meditimit ne arrijmë edhe qëllime të tjera, siç janë përmirësimi i aftësisë njohëse (kujtesa, përqendrimi), përmirësimi i gjumit, rritja e kreativitetit, përmirësimi i gjendjes shëndetësore, shtimi i kreativitetit dhe arritja e suksesit në sipërmarrjet tona të përditshme. Libri përmbledh dijet më të fundit të akumuluara nga autorët përmes studimeve dhe përvojave praktike të Hetem Ramadanit, i cili përmes meditimit ka arritur që të shërojnë dëmtimet në këmbë, apo ka aplikuar rastet e trajtimit të tumoreve apo sëmundjeve në zemër tek miqtë e tij.

Edhe pse tema është paksa e komplikuar, stili i librit është i thjeshtë, është i lehtë dhe i kuptueshëm për shumë lexues.

Ky libër iu drejtohet menaxherëve, mjekëve, ekspertëve të shëndetit, juristëve, inxhinierëve, artistëve, shkencëtarëve dhe atyre që kanë probleme me shëndetin. Por, ky libër vlen për këdo që kërkon një jetë më të mirë në aspektin shëndetësor dhe më të suksesshme….

Kodi i produktit

LBP73

Formati

Libër

Autori

Hetem Ramadani, Radovan Starc

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2018

Faqe

182

Shtëpia botuese

Botimet Koliqi

ISBN

9789951814331