-23%
,

ROUTER WIRELESS NETIS N2 AC1200 DUAL BAND GIGABIT


    ROUTER WIRELESS NETIS N2 AC1200 DUAL BAND GIGABIT*

  • Frekuenca 2.4 GHz, 5 GHz
  • Numri i portave 1 × WAN, 4 × LAN
  • Shpejtësia 10/100/1000 Mbps
  • Shkalla e sinjalit 300 Mbps, 867 Mbps
  • Antena 4
  • Butona Reset, WPS

Kodi i produktit: RO001I2T

4,990 L 6,490 L

ROUTER WIRELESS NETIS N2 AC1200 DUAL BAND GIGABIT vjen në versioni me 1 hyrje dhe 4 dalje të cilat performojnë me shpejtësia 10/100/1000 Mbps.

ROUTER WIRELESS NETIS N2 AC1200 DUAL BAND GIGABIT

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI PAJISJE NETWORK?

Blerja e pajisjeve të rrjetit në shtëpi ose zyrë. Konsideroni këshillat e mëposhtëme kur bëni blerje për pajisjet e rrjetit në shtëpi ose zyrë:
Një rrjet shtëpiak apo zyrës suaj është vetëm aq i fortë sa lidhja e tij më e dobët. Për këtë arsye, është e rëndësishme të blini produkte për rrjetin që përputhen me aftësitë e pajisjeve tuaja ekzistuese dhe shpejtësinë e Internetit tuaj.

Këshillohet gjithashtu që të rifreskoni ruterin tuaj çdo 2-3 vjet.

Blini produkte për rrjet që i përshtaten me përdorimit tuaj. Nëse, për shembull, transmetoni video 4K apo luani lojëra në internet. Ka të ngjarë të keni nevojë për një ruter me performancë të lartë, AC.
Nëse ruteri ose modemi është i kompanisë i Ofruesit tuaj të Shërbimit të Internetit (ISP)(Abcom, Albtelekom, Tring etj), nuk ka gjasa të përmbajë teknologjinë e fundit. Nëse keni vërejtur se rrjeti juaj po tendoset nën përdorimin tuaj të tanishëm, merrni parasysh përmirësimin.

Sa më shumë pajisje të lidheni me rrjetin tuaj, aq më shumë banda (frekuencat në të cilat transferohen të dhënat) ka të ngjarë të keni nevojë. Rritja e numrit të bandave mund të ndihmojë në eliminimin e problemeve të shkaktuara nga bllokimet.

Kuptimi i shpejtësive dhe standardeve të pajisjeve network wireless (pa tela)

Ekzistojnë tre standarde kryesore wireless dhe secila ofron shpejtësi dhe funksionalitet të ndryshëm. Para se të hidheni në fund të thellë, jini të vetëdijshëm që pajisjet e blera 2-3 vjet më parë nuk ka të ngjarë të jenë në përputhje me teknologjinë më të fundit wireless pa tel.

Wireless G: kjo teknologji ofron shpejtësi deri në 54Mbps përmes një brezi të vetëm. Si i tillë, është me të vërtetë i përshtatshëm vetëm për shfletim në internet dhe shkarkime të vogla.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet te dini për pajisjet network. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse ROUTER WIRELESS NETIS N2 AC1200 DUAL BAND GIGABIT është modeli i routerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

RO001I2T

Marka

NETIS

Modeli

N2

Frekuenca

2.4GHz, 5GHz

Numri i portave

1× WAN, 4× LAN

Shpejtësia

10/100/1000 Mbps

Shkalla e sinjalit

300 Mbps, 867 Mbps

Antena

4

Butona

Reset, WPS

Wireless Security

WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2

Garancia

1 Vit

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.