-10%
,

Rikardi II – William Shakespeare


  Rikardi II – William Shakespeare

 • Formati Libër
 • Autori William Shakespeare
 • Përkthyesi Skënder Luarasi
 • Gjinia Klasik
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2022
 • Faqe 231
 • Shtëpia botuese Argeta LMG
 • ISBN 9789928303998

Kodi i produktit: LBP25

630 L 700 L

Tragjedia Rikardi ll paraqet vetëm dy vitet e fundit te jetës së Rikardit të II, nga viti 1398 deri ne vitin 1400. Xhon Gandi vdes dhe Rikardi II merr pronat dhe paratë e tij. Kjo gjë i zemëroi fisnikët, te cilët e akuzojnë Rikardin se ka shpërdorur paratë e Anglisë, se ka marrë paratë e Gandit për të mbështetur luftën në Irlandë, se e ka ngarkuar popullin me taksa, si dhe ka gjobitur fisnikët për grindje të mocme të paraardhësve të tyre .Më pas ata e ndihmojnë fshehtazi Bolingbrokun që të kthehet në Angli dhe planifikojnë rrëzimin nga froni të Rikardit të II…

Kodi i produktit

LBP25

Formati

Libër

Autori

William Shakespeare

Përkthyesi

Skënder Luarasi

Gjinia

Klasik

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2022

Faqe

231

Shtëpia botuese

Argeta LMG

ISBN

9789928303998