-10%
,

Psikologjia e Suksesit 1 – Dale Carnegie


    Si te behesh udheheqes i zoti – Dale Carnegie

  • Formati Libër
  • Autori Dale Carnegie
  • Përkthyesi Ylber Patoku
  • Gjinia Udhërrëfyes praktikë
  • Gjuha Shqip
  • Viti i publikimit 2003
  • Faqe 246
  • Shtëpia botuese Elta Bs & Artini

Kodi i produktit: LBP63

630 L 700 L

Si të krijoni miq dhe të fitoni përkrahjen e njerëzve.Libri i parë nga ky cikël ka për qëllim t’ju mësojë se si të krijoni raporte të afërta emocionale me njerëz, t’ju zhvillojë dhe t’ju nxisë për përdorimin e aftësive të pashfrytëzuara të shoqërimit. Lidhur me këtë, autori niset nga njohuria se mënyra e komunikimit të njerëzve në çdo shoqëri ndikon në mënyrën e jetesës dhe edukimit.

Kodi i produktit

LBP63

Formati

Libër

Autori

Dale Carnegie

Përkthyesi

Ylber Patoku

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2003

Faqe

246

Shtëpia botuese

Elta Bs & Artini