fbpx
-16%

PRINTER XEROX PHASER 3020 MONOCHROME LASER


    PRINTER XEROX PHASER 3020 MONOCHROME LASER*

  • Marka: XEROX
  • Modeli: PHASER 3020
  • Funksione: Printer
  • Lloji i printimit: Laser Monochrome
  • Shpejtesi printimi: 20 ppm (faqe per minut)
  • Rezolucioni i printimit: 1,200 x 1,200 dpi

Kodi i produktit: PR002E2L

13,490 L 15,990 L

PRINTER XEROX PHASER 3020 MONOCHROME LASER
Marka: XEROX, Modeli: PHASER 3020, Funksione: Printer, Lloji i printimit: Monochrome (Bardh e Zi), Shpejtesi printimi: 20 ppm (faqe per minut),Rezolucioni i printimit: 1,200 x 1,200 dpi.

PRINTER XEROX PHASER 3020 MONOCHROME LASER

ÇFARË DUHET TË DINI KUR BLINI NJË PRINTER?

A po kërkoni për të blerë një printer? Me kaq shumë modele të ndryshme, është e vështirë të dini se cili është i duhuri për nevojat tuaja. Për tu siguruar që nuk pendoheni për blerjen tuaj, këtu janë disa gjëra që duhet të merrni parasysh përpara se të blini një printer.

1. Mos shpenzoni shumë

Kostoja e printerëve ndryshon shumë. Natyrisht, nuk duhet të shpenzoni më shumë sesa mund të përballoni pajisjen tuaj të re.

Sidoqoftë, çështja e buxhetit për një printer shkon më thellë se kostoja e saj kryesore. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh çmimin e vazhdueshëm të bojës kur ajo te mbaroj.

Është e zakonshme që printerat më të lirë të kenë disa nga bojërat më të shtrenjta; është se si prodhuesit i bëjnë paratë e tyre. Pra, para se të blini një printer, bëni disa hulumtime në internet. Sigurohuni që çmimi i tonerit të zëvendësimit të jetë në përputhje me modelet e tjera në një pikë të ngjashme çmimi.

Vlen gjithashtu të kontrolloni nëse mund të merrni tonera ose boje të palëve të treta për printerin tuaj dhe nëse mund të perdorni toner kompatibël ose te rimbushur. Jini të vetëdijshëm që përdorimi i ketyre tonerave të bojës mund të anulojë garancinë tuaj.

2. Lloji i bojës

Ekzistojnë tre konfigurime të zakonshme të tonerave.

a- Dy tonera boje: Një toner i zi dhe një toner ngjyrash.
b- Katër tonera boje: Një toner të zezë dhe tre toner të veçantë për cyan, magenta dhe yellow. Ky është modeli me ngjyra CMYK.
c- Inkjet: Në vend që të përdor toner, printeri e përdor bojën e tij nga kuti të mëdha, të jo ose që rimbushen.

Ka akoma disa gjëra të tjera që duhet të dini për printerat. Nëse jeni ende të interesuar të mësoni më shumë kliko këtu.

Shiko te specifikat e produktit nëse PRINTER XEROX PHASER 3020 MONOCHROME LASER është modeli i printerit që ju po kërkoni.

Kodi i produktit

PR002E2L

Marka

XEROX

Modeli

PHASER 3020

Funksione

Printer

Teknologji printimi

Laser

Lloji i printimit

Monochrome (Bardh e Zi)

Duplex

JO

ADF

JO

Shpejtësi printimi

20 ppm (faqe per minut)

Rezolucioni i printimit

1,200 x 1,200 dpi

Formati i letrës

A4, A5, B5

Cikli i bojës

1,500 faqe

Kodi i tonerit

XEROX 3020

Lidhjet

USB, WIRELESS

Sistemi që lidhet

Android, Linux, Mac 10.5, Mac 10.9, Windows

Ngjyra

E bardhë me blu

Garancia

1 Vit

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.