fbpx
-10%
,

Parimet e suksesit – Jack Canfield


• Formati Libër
• Autori Jack Canfield
• Përkthyesi –
• Gjinia Udherrefyes praktike
• Viti i publikimit 2024
• Faqe 592
• Shtëpia botuese Bota Shqiptare
• ISBN 9789928006042
• Kodi i produktit: LBP129

1,350 L 1,500 L

Jack Canfield, bashkëkrijues i serisë fenomenale bestseller “Supë pule për shpirtin”, u kthehet parimeve që ka studiuar dhe zbatuar për më shumë se 30 vjet në këtë udhërrëfyes praktik dhe frymëzues, që do t’ju ndihmojë të arrini aty ku dëshironi të gjendeni.

I mbushur me histori plot kuptim dhe fymëzim nga drejtues ekzekutivë, atletë të klasit botëror, njerëz të famshëm, por edhe të zakonshëm, libri “Parimet e suksesit” do t’ju japë shtysën e duhur për të arritur qëllimin e dëshiruar.

Pesë idetë e mëdha

• “Në jetë, duhet të kontrollosh vetëm tri gjëra: mendimet që mendon, pamjet që përfytyron dhe veprimet që ndërmerr (sjelljen).”

• “I paraqitur në formën më të thjeshtë, Ligji i Tërheqjes thotë

• se, ajo që e mendon, ajo që e flet, ajo që e beson fort dhe që e ndien thellësisht, ajo do të ndodhë.”

• “Gjërat materiale mund t’i humbësh, por nuk e humbet kurrë mjeshtërinë, atë që ke mësuar dhe që je bërë gjatë procesit të arritjes së qëllimeve.”

• “Një nga strategjitë më të mira për sukses është të veprosh sikur tashmë ndodhesh aty ku dëshiron të arrish.”

• “Bota nuk të paguan për atë që di, të paguan për atë që bën.”

Kodi i produktit

LBP129

Formati

Libër

Autori

Jack Canfield

Përkthyesi

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2024

Faqe

592

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

ISBN

9789928006042