-10%
,

Njeriu me i pasur ne Babiloni – George S. Clason


• Formati Libër
• Autori George S. Clason
• Përkthyesi Arben Shehu
• Gjinia Udhërrëfyes praktikë
• Gjuha Shqip
• Viti i publikimit 2024
• Faqe 160
• Shtëpia botuese Minerva
• ISBN 9789928265814
• Kodi i produktit: LBP75

810 L 900 L

Libri më frymëzues që është shkruar ndonjëherë për pasurinë.
Para jush shtrihet e ardhmja si një rrugë që të çon larg. Në atë rrugë janë ambiciet që kërkoni të përmbushni, dëshirat që kërkoni të kënaqni.

Për të realizuar ambiciet dhe dëshirat tuaja, duhet të jeni të suksesshëm me paratë. Shfrytëzoni parimet financiare për të cilat hidhet dritë në faqet e këtij libri. Le t’ju largojnë ato prej shtrëngesave të kuletës së zbrazët drejt një jete më të plotë e më të gëzuar që e bën të mundur një kuletë kur është plot.

Ashtu si ligji i rëndesës, ato janë universale dhe të pandryshueshme. Qofshin edhe për ju, siç kanë qenë për shumë të tjerë, çelësi i suksesit drejt një kulete të mbushur plot, llogarive bankare më të mëdha dhe progresit të kënaqshëm financiar.

Kodi i produktit

LBP75

Formati

Libër

Autori

George S. Clason

Përkthyesi

Arben Shehu

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2024

Faqe

160

Shtëpia botuese

Minerva

ISBN

9789928265814