-10%
,

Mrekullia e dinamikes se mendjes – Joseph Murphy


  Mrekullia e dinamikes se mendjes – Joseph Murphy

 • Formati Libër
 • Autori Joseph Murphy
 • Përkthyesi Bledar Kurti
 • Gjinia Udherrefyes praktike
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2022
 • Faqe 322
 • Shtëpia botuese Argeta LMG
 • ISBN 9789928303899

Kodi i produktit: LBP12

980 L 1090 L

Ti mund ta kesh forcën për ta bërë jetën tënde të shëndetshme, të gëzueshme, të dobishme dhe jashtëzakonisht të suksesshme, nëse do të lexosh dhe zbatosh ligjet e jetës të përcaktuara në këtë libër. Ky libër është shkruar me thjeshtësi dhe qartësi dramatike. Të tregon se si mund të arrish forcën personale që e kapërcen frikën dhe largon shqetësimin e ankthin, duke hapur rrugën drejt një jetese më të mrekullueshme, më të bukur, më të lumtur dhe më të pasur. Nga tani e tutje, ne do të udhëtojmë së bashku drejt arritjes së shpërblimit më të madh në botë: Jetesa Triumfuese.

Kodi i produktit

LBP12

Formati

Libër

Autori

Joseph Murphy

Përkthyesi

Bledar Kurti

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2022

Faqe

322

Shtëpia botuese

Argeta LMG

ISBN

9789928303899