fbpx
-10%
,

Minuta e pare – Chris Fenning


• Formati Libër
• Autori Chris Fenning
• Përkthyesi Taulant Hatia
• Gjinia Udherrefyes praktike
• Viti i publikimit 2024
• Faqe 204
• Shtëpia botuese Bota Shqiptare
• ISBN 9789928006059
• Kodi i produktit: LBP103

900 L 1,000 L

Si ta bëni tjetrin t’ju dëgjojë me vëmendje dhe si ta përcillni mirë mesazhin në punë? Mësoni mënyrën më të lehtë për të përmirësuar aftësinë e komunikimit në punë. Nuk ka asgjë të pakuptimtë, asnjë këshillë të mjegullt, por vetëm metoda praktike hap pas hapi që mund të filloni t’i praktikoni që sot.

Komunikimi duhet të jetë sa më i qartë dhe i përmbledhur dhe shpesh na duhet të dalim menjëherë te thelbi. Problemi është se, jo gjithmonë dimë si ta bëjmë këtë. Çfarë do të thotë të shprehesh në mënyrë të përmbledhur? Si mund të përmblidhet një temë e ndërlikuar në vetëm pak rreshta?

Ky libër i çmuar na tregon se, të shprehesh në mënyrë të përmbledhur nuk do të thotë vetëm të përpiqemi ta ngjeshim të gjithë informacionin në gjashtëdhjetë sekonda. Ai na mëson se si ta shprehim qartë qëllimin, si t’i ndajmë e t’i renditim temat dhe si të përqendrohemi te zgjidhja, në vend që të ngecim te problemi.

Në faqet e këtij libri do të zbuloni:

Si të zhvilloni biseda më të shkurtra e më të mira në punë.

Si të dilni shpejt te thelbi, pa u hedhur degë më degë e nëpër shumë tangjente.

Si ta orientoni dëgjuesin drejt zgjidhjes që ju duhet.

Si të zbatoni të njëjtën teknikë në pothuajse çdo bisedë, e-mail, prezantim apo intervistë, me rezultate të shkëlqyera.

Libri është rezultat i më tepër se 20,000 bisedave në punë tregtare dhe teknike. Chris Fenning ka trajnuar individë dhe ekipe në mbarë botën me këto teknika, të cilat funksionojnë për të gjithë.

Të komunikosh qartë është më e thjeshtë nga sa mendoni dhe, gjithçka, nis me minutën e parë.

Kodi i produktit

LBP103

Formati

Libër

Autori

Chris Fenning

Përkthyesi

Taulant Hatia

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2024

Faqe

204

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

ISBN

9789928006059