-66%
,

MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESIONAL


    MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESIONAL*

  • 100% licensë origjinale nga Microsoft
  • Menaxhoni biznesin tuaj me një menaxhim të thjeshtë dhe fleksibël, në mënyrë që të merrni më shumë punë
  • Windows 11 Pro vjen me karakteristika të integruara të sigurisë, përfshirë firewall dhe mbrojtje të internetit

Kodi i produktit: SF015CJ

5,490 L 15,990 L

13,070 L for 3 item(s)

Ky produkt është një licensë i cili aktivizon Windows 11 Profesional. Pas pagesës suaj, do t’ju dërgohet menjëherë një licensë unike e aktivizimit nga sistemi ynë. Kjo licensë aktivizimi vendoset gjatë instalimit të Windows 11 Profesional.

Si funksionon?

  1.   Shkarko Falas Windows 11 Profesional nga faqja zyrtare e Microsoft
  2.   Fillo instalimin e Windows 11 Profesional dhe vendos licensën që bleve nga Ne
  3.   Në rast të ndonjë problemi me aktivizimin e produktit ju lutemi të na kontaktoni
  4.   Faleminderit për blerjen tuaj. Shijoje

Kujdes!!! Ju nuk do të merrni asnjë produkt fizik. Licensa do të dërgohet menjëherë pas kryerjes së pagesës.

Ju lutemi përpara blerjes të siguroheni që pajisja juaj desktop apo laptop mbështetet nga Windows 11.

Kodi i produktit

SF015CJ

Marka

MICROSOFT

Përdorues

1

Kohëzgjatja

Përgjithmonë

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.