-84%
, ,

MICROSOFT SQL STANDARD SERVER 2019


    MICROSOFT SQL STANDARD SERVER 2019*

  • MICROSOFT SQL STANDARD SERVER 2019

Kodi i produktit: SF010CJ

14,990 L 94,990 L

Ky produkt është një licensë i cili aktivizon MICROSOFT SQL STANDARD SERVER 2019. Pas pagesës suaj, do t’ju dërgohet menjëherë një licensë unike e aktivizimit nga sistemi ynë. Kjo licensë aktivizimi vendoset gjatë instalimit të MICROSOFT SQL STANDARD SERVER 2019.

Si funksionon?

  1.   Shkarko Falas MICROSOFT SQL STANDARD SERVER 2019 nga faqja zyrtare e Microsoft
  2.   Fillo instalimin e MICROSOFT SQL STANDARD SERVER 2019 dhe vendos licensën që bleve nga Ne
  3.   Në rast të ndonjë problemi me aktivizimin e produktit ju lutemi të na kontaktoni
  4.   Faleminderit për blerjen tuaj. Shijoje

Kujdes!!! Ju nuk do të merrni asnjë produkt fizik. Licensa do të dërgohet menjëherë pas kryerjes së pagesës.

Kodi i produktit

SF010CJ

Marka

MICROSOFT

Përdorues

1

Kohëzgjatja

Përgjithmonë

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.