fbpx
-10%
,

Meditime – Marcus Aurelius


  Meditime – Marcus Aurelius

 • Formati Libër
 • Autori Marcus Aurelius
 • Përkthyesi Arben Shehu
 • Gjinia Filozofia dhe Sociologjia
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2021
 • Faqe 216
 • Shtëpia botuese Minerva
 • ISBN 9789928265425

Kodi i produktit: LBP41

720 L 800 L

Janë të pakta veprat e lashta që kanë të njëjtin ndikim si ‘Meditimet’ e Marcus Aurelius, filozofit dhe perandorit romak (161-180 p. K.). Një seri ushtrimesh shpirtërore të mbushura me mençuri, udhëzime praktike dhe një kuptim të thellë të sjelljes njerëzore, ky libër mbetet një nga veprat më madhore të reflektimit shpirtëror dhe etik që është shkruar ndonjëherë. Njohuritë dhe këshillat e Marcus-it, që nga jetesa e deri te përballja me vështirësitë dhe bashkëveprimi me të tjerët, e kanë bërë librin Meditime thelbësor si për shtetarët, ashtu dhe për filozofët, ndërsa breza të tërë lexuesish të zakonshëm kanë reaguar pozitivisht ndaj stilit të tij të drejtpërdrejtë dhe intim.

Kodi i produktit

LBP41

Formati

Libër

Autori

Marcus Aurelius

Përkthyesi

Arben Shehu

Gjinia

Filozofia dhe Sociologjia

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2021

Faqe

216

Shtëpia botuese

Minerva

ISBN

9789928265425