-51%
,

MASAZHATOR UNIVERSAL


    MASAZHATOR UNIVERSAL

  • Masazhator i synuar për lehtësimin e dhimbjeve të muskujve.
  • Masazhues në qafë, shpatull, pjesa e barkut ose këmbë për të zvogëluar dhimbjen dhe për të parandaluar dëmtimin e muskujve.
  • Bëjini vetes një masazh të thellë të indeve në shtëpi, në zyrë ose gjatë rrugës.
  • Kontrolloni ritmin, drejtimin dhe intensitetin. Ndiheni të freskuar dhe të relaksuar pas vetëm pesë minutash trajtimi!
  • Rrit qarkullimin e gjakut.
  • Promovon shërimin e dhimbjeve të kokës dhe migrenës.
  • Ndiheni të freskuar dhe të relaksuar pas vetëm pesë minutash trajtimi!

Kodi i produktit: MU001I2S

490 L 990 L

1,470 L for 3 item(s)

MASAZHATOR UNIVERSAL
Masazhator i synuar për lehtësimin e dhimbjeve të muskujve. Masazhues në qafë, shpatull, pjesa e barkut ose këmbë për të zvogëluar dhimbjen dhe për të parandaluar dëmtimin e muskujve. Bëjini vetes një masazh të thellë të indeve në shtëpi, në zyrë ose gjatë rrugës.

Kontrolloni ritmin, drejtimin dhe intensitetin. Ndiheni të freskuar dhe të relaksuar pas vetëm pesë minutash trajtimi! Rrit qarkullimin e gjakut. Promovon shërimin e dhimbjeve të kokës dhe migrenës. Ndiheni të freskuar dhe të relaksuar pas vetëm pesë minutash trajtimi!

Kodi i produktit: MU001I2S Kategori: , Etiketë:
Kodi i produktit

MU001I2S

Detaje të tjera

Masazhator i synuar për lehtësimin e dhimbjeve të muskujve. Masazhues në qafë, shpatull, pjesa e barkut ose këmbë për të zvogëluar dhimbjen dhe për të parandaluar dëmtimin e muskujve. Bëjini vetes një masazh të thellë të indeve në shtëpi, në zyrë ose gjatë rrugës. Kontrolloni ritmin, drejtimin dhe intensitetin. Ndiheni të freskuar dhe të relaksuar pas vetëm pesë minutash trajtimi! Rrit qarkullimin e gjakut. Promovon shërimin e dhimbjeve të kokës dhe migrenës. Ndiheni të freskuar dhe të relaksuar pas vetëm pesë minutash trajtimi!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.