-10%
,

Magjia e mendimeve te medha – David J. Schwartz


  Magjia e mendimeve te medha – David J. Schwartz

 • Formati Libër
 • Autori David J. Schwartz
 • Përkthyesi Anila Duka
 • Gjinia Udherrefyes praktike
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2021
 • Faqe 388
 • Shtëpia botuese Argeta LMG
 • ISBN 9789928303738

Kodi i produktit: LBP13

1070 L 1190 L

Magjia e mendimeve të mëdha përmban sekretin si të nxjerrësh më shumë dobi nga puna, martesa, jeta familjare dhe komuniteti ku jeton. Nuk ka nevojë të jesh intelektual apo të kesh ndonjë talent të lindur që të arrish sukses e kënaqësi të madhe- por ke nevojë të mësosh e të kuptosh ato zakone të menduari dhe të vepruari që rë duhen për t’i arritur. Fillo që të zbulosh se ç’rekulli mund të bëjë për ty mënyra e të menduarit.

Më shumë se 6 milionë lexues anembanë botës e kanë përmirsuar jetën falë librit Magjia e mendimeve të mëdha. Mësimet e David J. Schwarty, Ph.D i cili konsiderohet prej kohësh si një nga ekspertët më të mëdhenj në fushën e motivimit, do të të ndihmojë pë punosh më mire, të menaxhosh më mire, te fitosh më shumë dhe- çfarë është më e rëndësishmja- të jetosh më mirë, të gjesh lumturi më të madhe dhe paqe mendore.

Kodi i produktit

LBP13

Formati

Libër

Autori

David J. Schwartz

Përkthyesi

Anila Duka

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2021

Faqe

388

Shtëpia botuese

Argeta LMG

ISBN

9789928303738