-30%
, ,

LOJE PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS PUBG (PC)


  LOJE PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS PUBG (PC)*

 • Data e lëshimit: 23 Mars 2017
 • Marka: PUBG Corporation
 • Platforma: Steam
 • Gjuha: Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Kodi i produktit: CD001CD

3,490 L 4,990 L

9,370 L for 3 item(s)

LOJE PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS PUBG (PC)

Cfarë duhet të dini para se të blini këtë lojë.

1. A funksionon në Shqipëri kjo licensë?
-PO kjo licensë fuksionon ne Shqipëri.

2. Si mund të shkarkoj këtë lojë?
-Pasi të jetë aprovuar pagesa, licensa juaj e lojës do të dërgohet në emailin tuaj.
Ju mund të hyni për të shkarkuar lojën duke ndjekur lidhjen (linkun) në atë email dhe pastaj mund ta aktivizoni
atë në platformën e tij përkatëse.

3-Si të aktivizoj licensën?
Aktivizimi në Steam
a- Shkarkoni dhe instaloni Steam në PC tuaj. (https://store.steampowered.com/about/), më pas regjistrohu, nëse e keni shkarkuar dhe jeni regjistruar më parë nuk është e nevojshme ta bëni përsëri mjafton të hyni me Username dhe Password ne progarmin Steam.
b- Gjeni licensën Steam në emailin tuaj pë ju kemi dërguar pas konfirmimit të pagesës nga pazaro.al dhe kopjojeni atë, duke shtypur “Ctrl + C”.
c- Hapni programin Steam dhe gjeni në butonin e poshtëm të dritares butonin “+ ADD A GAME…” Klikoni këtë dhe zgjidhni opsionin “Activate a Product on Steam…”.


d- Vendosni licensën tuaj duke përdorur “CTRL + V” nga tastiera juaj në seksionin “Product Code” ku kërkohet, dhe ndiqni pjesën tjetër të njoftimeve për të shtuar lojën në bibliotekën tuaj.

f- Lojë juaj tani është e shikueshme në skedën “Biblioteka” dhe është në dispozicion për t’u shkarkuar / instaluar kur të jeni gati!
e- Mund të gjeni mbështetje shtesë për klientin Steam këtu: https://help.steampowered.com/sq/wizard/HelpWithSteam

4- Dëshironi të merrni një licensë falas?
Ekipi ynë zgjedh rregullisht komentet më të mira për një lojë dhe i shpërblen ata përdorues me një licensë falas. Thjesht ndani komentet tuaja në skedën e rishikimit për të fituar një shans!

5- Cilat janë kërkesat e sistemit për të luajtur këtë lojë?
LOJE PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS PUBG (PC)

MINIMUM

 • Procesori: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
 • Grafikë: NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB / AMD Radeon R7 370 2GB
 • RAM 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • Sistemi 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
 • DirectX Versioni 11
 • Shënime shtesë: Kërkohet lidhje me internet

REKOMANDUAR

 • Procesori: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
 • Grafikë: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB / AMD Radeon RX 580 4GB
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 30 GB
 • Sistemi 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
 • DirectX Versioni 11
 • Shënime shtesë: Kërkohet lidhje me internet
Kodi i produktit

CD001CD

Data e lëshimit

23 Mars 2017

Marka

PUBG Corporation

Platforma

STEAM

Gjuha

Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.