fbpx
-50%
, ,

LOJE F1 2020 SEVENTY EDITION PC


  LOJE F1 2020 SEVENTY EDITION PC*

 • Data e lëshimit: 10 Korrik 2020
 • Marka: CODEMASTERS
 • Platforma: STEAM
 • Gjuha: Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Kodi i produktit: CD016IN

3,490 L 6,990 L

Cfarë duhet të dini para se të blini LOJE F1 2020 SEVENTY EDITION PC?

1. A funksionon në Shqipëri kjo licensë?
-PO kjo licensë fuksionon ne Shqipëri.

2. Si mund të shkarkoj këtë lojë?
-Pasi të jetë aprovuar pagesa, licensa juaj e lojës do të dërgohet në emailin tuaj.
Ju mund të hyni për të shkarkuar lojën duke ndjekur lidhjen (linkun) në atë email dhe pastaj mund ta aktivizoni
atë në platformën e tij përkatëse.

3-Si të aktivizoj licensën?
Aktivizimi në Steam
a- Shkarkoni dhe instaloni Steam në PC tuaj. (https://store.steampowered.com/about/), më pas regjistrohu, nëse e keni shkarkuar dhe jeni regjistruar më parë nuk është e nevojshme ta bëni përsëri mjafton të hyni me Username dhe Password ne progarmin Steam.
b- Gjeni licensën Steam në emailin tuaj pë ju kemi dërguar pas konfirmimit të pagesës nga pazaro.al dhe kopjojeni atë, duke shtypur “Ctrl + C”.
c- Hapni programin Steam dhe gjeni në butonin e poshtëm të dritares butonin “+ ADD A GAME…” Klikoni këtë dhe zgjidhni opsionin “Activate a Product on Steam…”.


d- Vendosni licensën tuaj duke përdorur “CTRL + V” nga tastiera juaj në seksionin “Product Code” ku kërkohet, dhe ndiqni pjesën tjetër të njoftimeve për të shtuar lojën në bibliotekën tuaj.

f- Lojë juaj tani është e shikueshme në skedën “Biblioteka” dhe është në dispozicion për t’u shkarkuar / instaluar kur të jeni gati!
e- Mund të gjeni mbështetje shtesë për klientin Steam këtu: https://help.steampowered.com/sq/wizard/HelpWithSteam

4- Dëshironi të merrni një licensë falas?
Ekipi ynë zgjedh rregullisht komentet më të mira për një lojë dhe i shpërblen ata përdorues me një licensë falas. Thjesht ndani komentet tuaja në skedën e rishikimit për të fituar një shans!

5- Cilat janë kërkesat e sistemit për të luajtur LOJE F1 2020 SEVENTY EDITION PC?

Minimum Requirements*

 • OS:64 bit Windows 10
 • Processor:Intel Core i3 2130 / AMD FX 4300
 • Memory:8 GB RAM
 • Graphics:NVIDIA GT 640 / AMD HD 7750 (DirectX11 Graphics Card)
 • Storage:80 GB available space
 • Sound Card:DirectX Compatible

Recommended Requirements*

 • OS:64 bit Windows 10
 • Processor:Intel Core i5 9600K / AMD Ryzen 5 2600X
 • Memory:16 GB RAM
 • Graphics:NVIDIA GTX 1660 Ti / AMD RX 590 (DirectX12 Graphics Card)
 • Storage:80 GB available space
 • Sound Card:DirectX Compatible
Kodi i produktit

CD016IN

Data e lëshimit

10 Korrik 2020

Marka

CODEMASTERS

Platforma

STEAM

Gjuha

Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.