-45%
, ,

LOJE EFOOTBALL PES 2020 XBOX ONE


  LOJE EFOOTBALL PES 2020 XBOX ONE*

 • Data e lëshimit: 10 Shtator 2019
 • Marka: KONAMI
 • Platforma: STEAM
 • Gjuha: Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Kodi i produktit: CD015IN

4,390 L 7,990 L

12,070 L for 3 item(s)

Cfarë duhet të dini para se të blini LOJE EFOOTBALL PES 2020 XBOX ONE?

1. A funksionon në Shqipëri kjo licensë?
-PO kjo licensë fuksionon ne Shqipëri.

2. Si mund të shkarkoj këtë lojë?
-Pasi të jetë aprovuar pagesa, licensa juaj e lojës do të dërgohet në emailin tuaj.
Ju mund të hyni për të shkarkuar lojën duke ndjekur lidhjen (linkun) në atë email dhe pastaj mund ta aktivizoni
atë në platformën e tij përkatëse.

a) Sapo të keni filluar, zgjidhni butonin “Dyqan” dhe pastaj “Përdorni kodin”.

b) Vendosni kodin e siguruar nga loja në pjesën “Blerjet e mia”, pastaj konfirmoni.

c) Pasi të aktivizohet lojën, Microsoft na thotë se loja është e vlefshme. Mund ta mbyllim dritaren.

d) Kthehuni përsëri në menunë kryesore dhe zgjidhni butonin “Lojërat e mia dhe aplikacionet”.

e) Zgjidhni butonin “Gati për të instaluar” dhe instaloni lojën tuaj.

Nëse keni nevojë për ndihmë më specifike, ose nëse keni ndonjë pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni .

4- Dëshironi të merrni një licensë falas?
Ekipi ynë zgjedh rregullisht komentet më të mira për një lojë dhe i shpërblen ata përdorues me një licensë falas. Thjesht ndani komentet tuaja në skedën e rishikimit për të fituar një shans!

5- Cilat janë kërkesat e sistemit për të luajtur LOJE EFOOTBALL PES 2020 XBOX ONE?

Minimum Requirements*

 • OS:Windows 7 SP1/8.1/10 – 64bit
 • Processor:Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350
 • Memory:4 GB RAM
 • Graphics:NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX:Version 11
 • Storage:40 GB available space

Recommended Requirements*

 • OS:Windows 10 – 64bit
 • Processor:Intel Core i7-3770 / AMD FX 8350
 • Memory:8 GB RAM
 • Graphics:NVIDIA GTX 760 / AMD Radeon R9 270X
 • DirectX:Version 11
 • Storage:40 GB available space
Kodi i produktit

CD015IN

Data e lëshimit

10 Shtator 2019

Marka

KONAMI

Platforma

STEAM

Gjuha

Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.