fbpx
-60%
, ,

LOJE BATTLE VS CHESS (PC)


  LOJE BATTLE VS CHESS (PC)*

 • Data e lëshimit: 16 Gusht 2012
 • Marka: TOPWARE INTERACTIVE
 • Platforma: STEAM
 • Gjuha: Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Kodi i produktit: CD012IN

990 L 2,490 L

Cfarë duhet të dini para se të blini LOJE BATTLE VS CHESS (PC)?

1. A funksionon në Shqipëri kjo licensë?
-PO kjo licensë fuksionon ne Shqipëri.

2. Si mund të shkarkoj këtë lojë?
-Pasi të jetë aprovuar pagesa, licensa juaj e lojës do të dërgohet në emailin tuaj.
Ju mund të hyni për të shkarkuar lojën duke ndjekur lidhjen (linkun) në atë email dhe pastaj mund ta aktivizoni
atë në platformën e tij përkatëse.

3-Si të aktivizoj licensën?
Aktivizimi në Steam
a- Shkarkoni dhe instaloni Steam në PC tuaj. (https://store.steampowered.com/about/), më pas regjistrohu, nëse e keni shkarkuar dhe jeni regjistruar më parë nuk është e nevojshme ta bëni përsëri mjafton të hyni me Username dhe Password ne progarmin Steam.
b- Gjeni licensën Steam në emailin tuaj pë ju kemi dërguar pas konfirmimit të pagesës nga pazaro.al dhe kopjojeni atë, duke shtypur “Ctrl + C”.
c- Hapni programin Steam dhe gjeni në butonin e poshtëm të dritares butonin “+ ADD A GAME…” Klikoni këtë dhe zgjidhni opsionin “Activate a Product on Steam…”.


d- Vendosni licensën tuaj duke përdorur “CTRL + V” nga tastiera juaj në seksionin “Product Code” ku kërkohet, dhe ndiqni pjesën tjetër të njoftimeve për të shtuar lojën në bibliotekën tuaj.

f- Lojë juaj tani është e shikueshme në skedën “Biblioteka” dhe është në dispozicion për t’u shkarkuar / instaluar kur të jeni gati!
e- Mund të gjeni mbështetje shtesë për klientin Steam këtu: https://help.steampowered.com/sq/wizard/HelpWithSteam

4- Dëshironi të merrni një licensë falas?
Ekipi ynë zgjedh rregullisht komentet më të mira për një lojë dhe i shpërblen ata përdorues me një licensë falas. Thjesht ndani komentet tuaja në skedën e rishikimit për të fituar një shans!

5- Cilat janë kërkesat e sistemit për të luajtur LOJE BATTLE VS CHESS (PC)?

Minimum Requirements*

 • OS:64bit Versions of Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • Processor:AMD FX Series or Intel Core i3 Series
 • Memory:4 GB RAM
 • Graphics:AMD HD5450 or Nvidia GT430 or Intel HD4000 with 1GB of VRAM (DirectX 11 graphics card required)
 • DirectX:Version 11
 • Storage:50 GB available space
 • Sound Card:DirectX Compatible soundcard

Recommended Requirements*

 • OS:64bit Versions of Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • Processor:AMD FX-8150 or Intel Core i5 4670K
 • Memory:8 GB RAM
 • Graphics:AMD R9 290 or Nvidia GTX780
 • DirectX:Version 11
 • Storage:50 GB available space
 • Sound Card:Direct X compatible soundcard
Kodi i produktit

CD012IN

Data e lëshimit

16 Gusht 2012

Marka

TOPWARE INTERACTIVE

Platforma

STEAM

Gjuha

Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.