fbpx
-51%
,

KOKE DUSHI ME GUREZA FILTERUESE


  KOKE DUSHI ME GUREZA FILTERUESE

 • Transformoni banjon tuaj në një spa private me kokën e dushit me gurëza filtruese.
 • E përshtatshme për të gjithë familjen, edhe për lëkurat më sensitive.
 • Rigjeneron dhe hidraton flokët dhe lëkurën.
 • Ul konsumin e ujit deri në -35%.
 • Rrit presionin e ujit deri në +200%.
 • Gurëzat jonizuese prej argjile filtrojnë të gjitha papastërtitë, bakteret & ul nivelin e klorit.
 • Gurëzat e kalciumit rregullojnë nivelin e PH dhe e kthen ujin në alkalin.
 • Gurëzat e germaniumit shtojnë mineralet e nevojshme për lëkurë të pastër, të butë dhe të hidratuar.

Kodi i produktit: HS0001I2S

490 L 990 L

1,470 L për 3 produkt(e)
  KOKE DUSHI ME GUREZA FILTERUESE

 • Transformoni banjon tuaj në një spa private me kokën e dushit me gurëza filtruese.
 • E përshtatshme për të gjithë familjen, edhe për lëkurat më sensitive.
 • Rigjeneron dhe hidraton flokët dhe lëkurën.
 • Ul konsumin e ujit deri në -35%.
 • Rrit presionin e ujit deri në +200%.
 • Gurëzat jonizuese prej argjile filtrojnë të gjitha papastërtitë, bakteret & ul nivelin e klorit.
 • Gurëzat e kalciumit rregullojnë nivelin e PH dhe e kthen ujin në alkalin.
 • Gurëzat e germaniumit shtojnë mineralet e nevojshme për lëkurë të pastër, të butë dhe të hidratuar.

Kodi i produktit: HS0001I2S

Kodi i produktit

HS0001I2S

Detaje të tjera

Transformoni banjon tuaj në një spa private me kokën e dushit me gurëza filtruese. E përshtatshme për të gjithë familjen, edhe për lëkurat më sensitive. Rigjeneron dhe hidraton flokët dhe lëkurën. Ul konsumin e ujit deri në -35%. Gurëzat jonizuese prej argjile filtrojnë të gjitha papastërtitë, bakteret & ul nivelin e klorit. Gurëzat e kalciumit rregullojnë nivelin e PH dhe e kthen ujin në alkalin. Gurëzat e germaniumit shtojnë mineralet e nevojshme për lëkurë të pastër, të butë dhe të hidratuar.

0.0 përgjithshëm
0
0
0
0
0

Vetëm klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një përshtypje. Nëse e ke blerë këtë produkt, ju lutemi te hyni në llogarinë tuaj dhe të lini komentin që dëshironi.

Ende nuk ka asnjë koment.